Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg szüleimnek...

Hogy mondjam meg szüleimnek hogy van barátnőm?

Figyelt kérdés
Én 18 F vok, összejöttem egy lánnyal 2 hete és ő itt szeretne aludni igy nem titkolhatom el. Idáig egyik barátnőmröl se tudtak sose a szüleim. Ok: Világgá kürtölnék és az egész család ezzel nyaggatna h mondjak el rola mindent mutassam be a nagymamáknak ... minket bámulnának. Ök ilyenek sajnos :( aztán ha vége lenne akkor meg mondnaák a magukét. ezért nem beszéltem sose a barátnőimröl ök azt hiszik hogy még sose volt senkim.
2009. aug. 8. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem mond meg nekik, hogy ma este vendéged lesz egy lány személyében és ne zavarjanak...

aztán ha kérdésük van, akkor meg mondod hogy a lehetséges jövendőbelid...

az a lényeg hogy ne azt higgyék hogy egy éjszakás kis lotyó...

tehát hangsúlyozz, hogy komoly barátnőd...

2009. aug. 8. 22:02
 2/5 anonim ***** válasza:

ja és ne foglalkozzál a "többiekkel"...

gondoljanak amit akarnak...

2009. aug. 8. 22:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Miböl gondolod hogy világgá kürtölnék stb. hogy ha azt se tudták, már volt pár barátnöd.A jelenlegi barátnödnek felvetetted ezt?Ha még nem akkor ideje lenne,mert nem biztos hogy ezek után is ott akarna aludni.Az se biztos hogy bírná idegekkel a szüleid "letámadását"!

Sok sikert!:)

2009. aug. 8. 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia,

két hét még nem olyan sok idő, szerintem várjatok azzal az ottalvással még néhány hónapot. Mert így csak azt bizonyítod be a szüleidnek, hogy a lány elég hamar bújik be az ágyadba. Még akkor is, ha nem így van. Valljuk be, két hét "járás" nem nagy idő. Egyszer egy délután vidd fel, mutasd be, de az egymásnál alvással szerintem várjatok.

2009. aug. 9. 11:44
 5/5 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudtok máshol aludni együtt?

Szerintem is vidd fel egy délután, minden bejelentés nélkül. Meg lesznek lepve, de örülni fognak, a barátnőd meg nem érezné úgy, hogy titkolózol. A későbbi kapcsolatotoknak nem tenne jót, ha máris ott aludna. Szerezz egy szobát valamelyik haverodtól és kész.

2009. aug. 9. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!