Hogyan állítanád le a párod testvérét, ha az rászállt a párod fizetésére?
A párom bátyja az utóbbi időben rászállt a pénzünkre. Jobbnál jobb ötletekkel rukkol elő és már kínos az egész család előtt. Elég sokat keres(szerintem feketén főleg a munkája jellegéből adódóan), de folyik ki a keze közül minden forint, adósságok jobbra-balra és akkor még a párommal akart kezességet aláíratni egy többmilliós hitelre. Persze nem vállaltuk, azt kellett hazudni, hogy mi is hitelt akarunk majd felvenni és kezességgel nem adnának. Már azt hittem ennyi, erre most megint jött, hogy a párom vegyen meg valamit a szüleinek 120ezer Ft-ért és majd egyszer valamikor a 3 testvér(mert hogy 4en vannak összesen) majd kifizeti a részét. Nem is értem honnan veszi ezeket.
Hozzá kell tegyem segítünk otthon, de nem vagyunk kirobbanóan gazdagabbak, mint a párom bármelyik testvére, de a bátyja folyton minket zaklat. Aztán telekürtöli a családot a férjem meg nem győz meséket kitalálni, hogy ne legyen ciki. Mi is lakásra gyűjtünk, minden fillér félre van téve. Ráadásul a családjában 5Ft nem telik senkitől, ha egymásról van szó, de meg van játszva a nagy segíteni akarás. Amúgy a szülei nem kérnének ilyeneket, a testvérek se egymástól, sőt, pénzügyekről soha nem is beszélnek mert az magánügy, de velünk kapcsolatban állandóan ez van szellőztetve.
Olyan dühös vagyok, egyszer elszáll az agyam és olyat mondok, amit megbánok. Hogyan állíthatnánk le? Vagy tűrjük el?
meg kell neki mondani, hogy a saját péniszével verdesse a csalánt.
ha nyílt "titok" a jövedelmének összege, akkor lehet arra is célozgatni, h tanulja meg beosztani a sajátját, aztán vauzzon mások pénzügyeibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!