Nem kéne hogy féltékeny legyek?
Ennyi idiótát egy kupacban!!
A kérdező egy "igazi magyar mentalitású", mert, hogy őt kiviszik az oké, de hogy a másik gyereket is, az meg már milyen dolog?!
A hozzászólók, meg itt sajnáltatják magukat, hogy semmire sem telik, de egy ilyen londoni útnak a dupláját bezabálják egy hétvégén.
...vagy csak egyszerűen elfüstölik, pedig néhány doboz cigi árából, már repjegyet lehetne venni.
Persze sírni könnyebb.
A múltkor is itt kiírta valaki, hogy nem telik nyaralásra, majd pár sorral lejjebb kiderült, hogy havonta egy fél millás fizetést tapsol el!!
Lehet lepontozni, de szilárdan az a véleményem, hogy most, amikor már néhány ezer Ft-ból ki lehet repülni fapadossal szinte bárhová Európában, akkor ne sírjon itt senki azért mert neki nem telik rá.
(Én pl. fillérekből beutaztam már a fél világot. Igaz, hogy nem iszom, nem is dohányzom, és el sem vagyok adósodva, sőt nem zabálok be minden hétvégén 8 kiló rántott húst sem!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!