Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kéne hogy féltékeny legyek?

Nem kéne hogy féltékeny legyek?

Figyelt kérdés
arról lenne szó hogy én most nyáron voltam Londonba. tudom hogy ennyi idősen(14) nagyon szerencsés vagyok hogy kijutottam külföldre. A mamám (apukán anyja) húzogatta a száját hogy nekem nem kéne mennem, megérdemlem-e stb. de a nagynéném kifizette és végül mentem. most meg bejelenti hogy a 7 éves unokatesómat elviszi csak úgy Londonba 5 napra. Ennek az unokatesómnak fél évre a suli 500.000 ezer forint amit kb. a mamám fizet. és én erre vagyok féltékeny hogy neki mindent megadnak ,mindent megkap én meg kb. két évig könyörögtem hogy eljuthassak Londonba.

2012. okt. 21. 20:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ennyi idiótát egy kupacban!!

A kérdező egy "igazi magyar mentalitású", mert, hogy őt kiviszik az oké, de hogy a másik gyereket is, az meg már milyen dolog?!

A hozzászólók, meg itt sajnáltatják magukat, hogy semmire sem telik, de egy ilyen londoni útnak a dupláját bezabálják egy hétvégén.

...vagy csak egyszerűen elfüstölik, pedig néhány doboz cigi árából, már repjegyet lehetne venni.

Persze sírni könnyebb.

A múltkor is itt kiírta valaki, hogy nem telik nyaralásra, majd pár sorral lejjebb kiderült, hogy havonta egy fél millás fizetést tapsol el!!

Lehet lepontozni, de szilárdan az a véleményem, hogy most, amikor már néhány ezer Ft-ból ki lehet repülni fapadossal szinte bárhová Európában, akkor ne sírjon itt senki azért mert neki nem telik rá.

(Én pl. fillérekből beutaztam már a fél világot. Igaz, hogy nem iszom, nem is dohányzom, és el sem vagyok adósodva, sőt nem zabálok be minden hétvégén 8 kiló rántott húst sem!!)

2012. okt. 22. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!