Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak az idegesítő...

Mit csináljak az idegesítő "anyóssal"? Zavaró vagyok számára, féltékeny?

Figyelt kérdés

Barátommal 4 hónapja vagyok együtt, kb heti 1x nagyon max 2x alszok náluk. A barátom 19 éves, nagyon szeretjük egymást, imádunk együtt lenni. Ő Pesttől 15-20 km-re lakik, most végzős, én suli mellett dolgozok, így marad a hétvége, amikor tudunk találkozni. Az anyja kicsit kiborítóan viselkedik, ugyan is mondta, hogy ő nem fog hozzánk alkalmazkodni, hogy a barátom mossa ki utánam a kádat, h a barátom és én csak péntek du+szombaton legyünk együtt. Most megkérdezte barátom a hosszú hétvége miatt h nálam aludhat-e, mondta az anyja h nem, mert az őt zavarná. Többször is összevesztek emiatt, barátom elakar fogadtatni, anyukája kicsit sznob, szerinte nincs közös témánk....

Barátommal előre tervezünk, komoly kapcsolatot, de ha az "anyós" beleszól, holott a barátom felnőtt ember és néha dolgozik is..

Mit tehetek?

2012. okt. 21. 18:58
1 2
 11/11 anonim válasza:
62%
Szerintem aki nem volt ilyen helyzetben, az inkább ne próbáljon meg okoskodni!
2012. nov. 1. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!