Hisztis vagyok? Vagy tényleg idegesítő?
Most legyen a történet ez: Mivel így könnyebb megfogalmaznom:
Párom megígéri, hogy beszélünk egy időbe, de nem jön fel, hiába ígérgeti nem tartja be.
Nem idegesítő ez? Vagy csak én tudok szétrobbanni így a dühtől? Becsapva is érzem magam, hisztisnek is, türelmetlennek is, és úgy is, hogy Őt egyátalán nem érdekli, hogy mit ígért.
Kettőre megbeszéltük jön gépre, itt van lassan 3 és még mindig nem tudok róla semmit, de még 1 telefont sem emelt, hogy 'bocsi nem jó'
Hogy reagálnátok le a helyzetet?
(a dolgot kicsit átköltöttem, de az igazság tényleg ez amit leírtam)
Nem túl szép húzás a párodtól,azért egy SMS-t küldhetne,hogy bocsi mégsem tudok a géphez ülni,vagy csak X idő múlva érek rá,ekkor és ekkor.Azért én nem lennék hisztis meg nem akadnék ki ennyire,bekapcsolva hagynám a gépet hátha közben megérkezik,de elkezdenék nézni egy filmet,vagy takarítani,tanulni akármit amit meg kell vagy meg akarok csinálni.
22/L
Nem vagy hisztis, csak nem esik jól a tapintatlanság - mint ahogy senkinek sem.
A hiszti az, ha a párod minden percét elrontod, mert mindenbe belekötsz és te keresed a konfrontációt.
Ez dehogy hiszti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!