Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szerethetem úgy is, hogy...

Hogy szerethetem úgy is, hogy családja van és ilyeneket mondott? Utálnom kéne, de nem megy. Mit tegyek, hogy szeressen?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyok együtt vele és ma kiderült,hogy van egy felesége és egy 4 éves lánya.Elkezdtünk vitatkozni és közölte,hogy azért én sem vagyok olyan tiszta ebben a dologban,hiszen sosem kérdeztem,hogy együtt van-e valakivel és nem annyira érdekelt a családi állapota,amikor drága ajándékokat kaptam tőle és hogy azt hitte,tudom,hogy családja van.

Utána leesett,hogy ő azért vett nekem ajándékokat és azért adott pénzt,hogy tartsam a számat,nem azért,mert "fontos vagyok neki".

Szakítani akartam vele,de elmondta,hogy neki szüksége van rám és tudja,hogy nekem is rá,hiszen a segítsége nélkül megint járhatnék olcsó cuccokban és nem tudnék megengedni magamnak akármit,élhetném megint a szürke életemet.Időt kértem tőle,hogy átgondoljam a dolgot,de tudom,hogy úgyis mellette maradok.Nem azért,mert gazdag vagy mert kinézetre a nők álma,hanem mert teljesen beleszerettem.Nem tudom,hogyan,de teljesen elvarázsolt...De ez szörnyem esett most.Úgy terveztük eddig,hogy jövő hétvégén elutazunk és akkor lefekszem vele(nekem ő lenne az első),de most már nem vagyok biztos semmiben vele kapcsolatban.Csalódtam benne,elmondtam neki,hogy ő az első férfi,akiben megbízom.

Azt akarom,hogy belém szeressen,de nem tudom,hogy ez lehetséges-e.Már mondta,hogy szeret,de kétlem,hogy az őszinte lett volna.

Hogy érjem el,hogy belém szeressen?(nem azt akarom,hogy elváljon,csak hogy szeressen)

Miért nem tudom utálni ezek után?

2012. okt. 21. 15:46
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

De nem akarok szakítani vele,mert szeretem és ha most szakítanék vele,akkor az nem fájna neki annyira,mintha akkor tenném (esetleg),amikor már ő is kötődik hozzám.

Nem a pénz és az ajándékok miatt akar vele maradni,azok nem érdekelnek.Szeretem és ez ellen lehetetlen tenni bármit.

Tudom,hogy a szexet még megvonhatom és nem is tervezem,hogy egyhamar lefekszem vele,főleg ezek után.

2012. okt. 21. 19:42
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal szakíts vele.

Értelmetlen tovább bonyolítani, ha annyira nem vett komolyan, hogy eddig ne említse a feleségét és a lányát, akkor igazán nagy fájdalmat nem fogsz tudni neki okozni.

2012. okt. 21. 19:45
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi sosem fog kötődni hozzád. Kihasználja, hogy fiatal vagy és tapasztalatlan. Ebből a helyzetből csak ő jön ki "nyertesen", te pedig komoly lelki sérüléseket szenvedhetsz :( A szüzességedet meg pláne ne add neki oda, az első alkalom ha nem sül el jól, az bizony rányomhatja a bélyegét a szexuális életedre.
2012. okt. 21. 19:51
 24/32 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem gusztustalan vagy te is a pasi meg főkként. :S

Hogy szeressen csak ennyit akarsz??? Hát babám ezt benézted. Le akar csak fektetni ez a nagy helyzet...Az ajándék meg, hogy szeret csak üres maszlag. Mondhatnám úgy is, hogy ágyba csalogató...

Nem akarok rád csúnya jelzőket használni, de mi lesz veled, ha már 17 évesen ennyire érdekelnek a drága ajándékok?

Majd jó pár év múlva, ha esetleg veled csinálja meg ezt egy pasi akkor gondolj vissza erre a mostani helyzetedre.

2012. okt. 21. 19:52
 25/32 anonim ***** válasza:
97%

Én elhiszem, hogy szereted. De ne légy már ilyen vak!

Nem közli veled, hogy van családja? Tehát szerető vagy, azaz csak a második és ebből a szerepből nem fogsz kitörni! Nem fogod tudni magadba bolondítani, ilyen ember különben is kell neked? De most őszintén, ha az agyaddal gondolkodsz erről az egészről és nem a szived irányít, az eszed mit mond mit kéne tenned?

Már a kérdés is olyan, hogy... "Mit kéne tennem, hogy szeressen?" Ha kb. kezed lábad törni kell azért, hogy szeressen, az márt eléggé gázos helyzet. Na meg az, hogy azt mondja: szürke lenne az életed és csóró lennél nélküle...? Hát ott elküldtem volna a fenébe! Luxusk*rvának tart téged? Mert már súrolja azt (leszámítva, hogy te érzel is valamit)! Ne kuncsorogj a szeretetéért és a pénzt se fogadd el tőle! Büszkeséged hova tetted? Én hozzávágnám, engem senki ne vegyen meg...

Hallod, én nekem is udvarolt idősebb pasi, még tetszett is sőt bevallom nagyon oda voltam érte az egész lényéért. Olyan volt mint Óz a nagy varázsló! Engem is elvarázsolt, bármit mondott csak hallgattam, olyan volt mint a szent írás amit mondott... De nem vakultam meg, jól tudtam mire ment volna ki az egész! Családdal a háta mögött ugyan mire is... Aztán hogy nem kapott meg, igen érdekesen tovább állt. Konkrétan fene tudja miért, de rühell. A hülye, úgy viselkedik mintha felszarvaztam volna és mint aki bosszúból a barátnőmmel is kikezdegetett (ahogyan velem csinálta, ebben már eléggé kiismertem, a viselkedésmódját)... Hát én egy percet sem siratom, hogy tovább állt. Hogy ezt az oldalát megmutatta, nekem csak jót tett! Már csak azt nem értem mi a fenét ettem rajta!

Te már benne vagy a dologban, 2 hónapja, még nem sok idő. Még az elején kiszállhatsz! Most, amíg nem szenvedted meg nagyon. De később biztos vagyok benne még nagyobb csalódást okoz majd neked, ha már most így fest a dolog.

Nagyon gondold meg!

2012. okt. 21. 22:54
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

"csak azt szeretném,hogy szeressen és bízzon bennem,hogy utána fájdalmat tudjak neki okozni"

Most akkor higgyük el, hogy szereted? Ne kavarj, csak felejtsd el.

2012. okt. 21. 23:31
 27/32 anonim ***** válasza:
91%
Dobd ki a p*csába. Annyi normális korodbeli srác van...
2012. okt. 22. 01:37
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem vetted még észre, hogy mindenki azt tanácsolja, hogy dobd ki?

Hogy a kérdésedre válaszoljak, nem fog szeretni, vázolta a helyzetet, nem? Ha vele maradsz, akkor ajándékokért megvesz cserébe. Csak aztán ne lepődj meg, ha az első szex után a kezedbe nyom egy kis pénzt.

Csatlakozom az előttem szólókhoz, dobd ki, ha van benned egy kis büszkeség, most lépj úgysem számít rá, hogy elküldöd, mert a szavaival élve úgy gondolja, hogy szükséged van a lóvéjára, hogy ne járj rongyokban.

2012. okt. 22. 15:25
 29/32 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem nagyon gáz, hogy ezt nem mondta el neked, hogy nem független.

Ha nagyon akarod, lehet, hogy meg tudod "bosszulni", de nem érdemes ebbe energiát fektetni.

Keress olyat, aki őszinte veled, és ha nem független, legalább bevallja...

2012. okt. 23. 21:58
 30/32 anonim válasza:
93%
Ki dobtad már?
2013. aug. 3. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!