Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szavak vagy a tekintet?...

Szavak vagy a tekintet? Melyik a mérvadóbb?

Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 14:52
 1/3 anonim ***** válasza:

A tekintet.

Én tudok belőle olvasni. Egyetlen szót sem kell szólnia az illetőnek, úgyis tudom mit mondana.

Nem tudom egyébként honnan tanultam meg, de eddig mindig bejött :)

2012. okt. 21. 15:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is a tekintet!Mondhatja valaki,hogy jajj,de szép vagy ebben a ruhában közben,meg azt gondolja,hogy Úristen,hogy mert ebben kijönni az utcára!Mondani mindent lehet,de ha pl valaki rám rondán néz az mondhat bármi kedveset úgyse hiszem el!:)
2012. okt. 21. 15:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Tekintet. Ezért utálok fontos dolgokat telefonon megbeszélni. Szeretem látni a szemét annak, akivel beszélek, hiszen egyből kiderül, hogy mit is akarna valójában mondani. A másik fontos dolog a hanglejtés, amire nagyon kevesen fordítanak gondot. Hiába mondd valaki egy dolgot, amikor a hanglejtése másról árulkodik most nem arra gondolok, amikor valaki így ironizál).
2012. okt. 21. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!