Férfiak szeretkezés után általában lehangoltak, vagy csak az én férjem az?
Nekem erről csak egy vicc jut az eszembe:
Mit csinál a nő az ágyban szeretkezés után? - ???
- Zavar...
Na ez a valóság. Kimentek a kis spermiumok, kell helyettük újat csinálni, ahhoz pedig nyugi kell ;)
Azért is kérdezem, mert a filmekben is úgy ábrázolják pl. hol feldobottak, vidámak, elégedettek szex után...:)
legalábbis én az vagyok:)
Az én exem szex előtt teljesen feldobott volt, de aztán ahogy vége lett, bújtunk egy olyan fél órát, majd pedig elkezdett netezgetni/telót nyomkodni, ilyesmik. De én se akartam a kapcsolatunkról beszélni. Szerintem ez természetes, hiszen vége van egy nagyon felfokozott dolognak.
Ez nálunk azért alakult ki így akkoriban, mert fog. gátlóm volt, így aktus után rohantam a vécére, hogy ne az ágyban csorgassam a katonáit, így elveszett az összebújás:D
Nem lehangolt, inkább feldobott, csak mellé bágyadt is, ilyen fejet vág: ^_^ , ahogy én is.
Általában kimegyünk a konyhába, leülünk, rágyújtunk és elmondjuk, mennyire jó szerető a másik.
Hahahhaha bocs.. Magszimum:):):):
Tehát "maximum".. Nem tudom hol jár az eszem....ööő ...a szeretkezésen, azt hiszem..
Jajj, hangosan kacagtam, amikor visszaolvastam..
Egyébként én is felpörgök utána...
1, este - azonnal beájul
2, reggel - nyom egy puszit és rohan, nehogy elkéssen a munkából :D
Már a régiek is észrevettek valamit.
„Post coitum omne animal triste est”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!