Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyának, hogy...

Hogy mondjam el anyának, hogy járok egy sráccal, aki?

Figyelt kérdés

A barátom egy kicsit antiszociális,mert elég kevés embert tud szeretni,elfogadni,folyton balhékba keveredik(volt pár rendőrségi ügye is,de a szülei elintéznek neki mindent),előttem csak azért járt a barátnőivel,hogy lefektesse őket.

Anya nincs valami jó véleménnyel róla és a szüleiről,mert mindent a pénzzel intéznek el és azzal,hogy van befolyásuk.A barátommal egy osztályba járok és anya jóban van az osztályfőnökünkkel és ő elmesélt a barátomról pár dolgot,hogy már milyen balhékba keveredett és hogy még nem csak most kezdte a gimnáziumot,de máris az egyik legrosszabb gyerek,de semmit nem tudnak vele csinálni,mert az igazgató a szüleik barátja.Szóval jól kibeszélték...

Már 4 hónapja együtt vagyunk és elég sokan tudnak rólunk.El akarom mondani anyának,hogy ki a barátom,de félek...Attól,hogy hogyan fog reagálni,hogy nem fog-e veszekedni.De leginkább attól,hogy ezentúl nem fog elengedni sehová.Már aludtam párszor a barátoméknál,de akkor anya úgy tudta,hogy egy barátnőmnél vagyok.Ha megtudja,hogy barátom van,akkor lehet,hogy ezt nem tudnám neki mondani.

L/15

2012. okt. 17. 15:34
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, valójában milyen a barátod. De te sem. Te szerelmes vagy, és 15 éves fejjel fogalmad sem lehet róla, mi van a másikban igazából.
2012. okt. 17. 16:06
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
igen lehetetlen majd egyszer felnősz (ha felnősz) és te is rájössz milyenek az emberek/gyerekek....csak vigyázz nehogy nagyon nagyon rossz vége legyen ennek....
2012. okt. 17. 16:07
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Hogy miért nem most vagyok fiatal pasi amikor ilyen tinilányok vannak...

15 éves vagy, már 4 egész hónapja jártok, lefeküdtél vele, hazudozol a szüleidnek - ez önmagában elég gáz. De ráadásul még egy ilyen fiúért? "kicsit antiszociális" - nézz utána, mit jelent a szó mielőtt félrevezeted a szüleidet.

Kérlek mondd (írd)hogy legalább védekeztek.

2012. okt. 17. 16:28
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem adtad magad egy kicsit könnyen? Baszusss tényleg ennyire ribik a mai nők?
2012. okt. 17. 16:35
 15/32 anonim ***** válasza:
82%
Ha ez nem kamu, akkor nem értem, hogy lehetnek a mai fiatalok ilyen sötétek. Pedig 10 év sincs köztünk... Meg is érdemlitek egymást, főleg, ha terhes is leszel. Remélem nem elmondod, hanem kiderül a hazugság, hogy ott is alszol.
2012. okt. 17. 16:40
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi vagyok milyen poént követett el, aminek durva következményei lettek. Kifejtenéd ezt bővebben?

Ha továbbra is hazudozol, akkor tényleg azt fogod elérni, hogy nem mehetsz sehová.

A srácnak meg csak addig fogsz kelleni, míg meg nem fektet, utána csak te is egy strigula leszel a noteszében. Ez csak duma, hogy veled másképp lesz.

2012. okt. 17. 17:17
 17/32 anonim ***** válasza:
93%

Én sem ismerem a srácot, úgyhogy pontosan tudom róla, hogy sz*rik rád, csak le akar fektetni, és utána valszeg kinyír. Te meg tuti ribi vagy, hogy többhónapos kapcsolatban képes vagy lefeküdni a pasiddal.

Szóval csak ott kell hagynod, és a kérdés megoldódik, ilyen egyszerű.

Egyet se félj, ezen az oldalon mindenki ismeri az összes embert, és jósolni is tudunk, szóval számíthatsz ránk!

Komolyra fordítva a szót: én azt tenném, hogy először elmondanám, hogy van barátom. Utána felvinném bemutatni, hogy a találkozás során tanúsított udvarias viselkedése elvonja a figyelmet a legendák szülte előítéleteikről.

Csak a két dolog között valszeg el fog hangzani a kérdés, hogy mióta van pasid, miért nem mondtad eddig, illetve ki ő.. Ha esetleg nem tudják, hogy te tudod, hogy ismerik, akkor van könnyebb dolgod, mert úgy tehetsz mintha azt hinnéd h nem ismerik és csak ennyit mondasz: "holnap bemutatom nektek, jó?" Addig is mesélj a jó tulajdonságairól. Meg persze nem muszáj külön reklámozni, hogy nem is a barátnődnél aludtál, hanem nála. Elég ha ezentúl őszinte leszel. Persze sajnos benne van a paklliban, hogy rosszul fogadják, és nem akarják, hogy vele járj...

Azért remélem, óvatos vagy vele a körülményeket ismerve, és remélem körültekintően védekeztek, ha tényleg nem csak aludni jársz oda.

2012. okt. 17. 17:33
 18/32 anonim ***** válasza:
már le is feküdtél vele? mondd h nem...15 évesek vagytok!?
2012. okt. 17. 18:50
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

"előttem csak azért járt a barátnőivel,hogy lefektesse őket."...ez a legszánalmasabb mondat amit nők szájából hallottam. Biztos te leszel a kivétel.

"volt pár rendőrségi ügye is"...tizenévesen, az szép...az ilyen embert kerüld el messziről.

2012. okt. 17. 19:01
 20/32 A kérdező kommentje:

# 13/19

Tisztában vagyok az antiszociális jelentésével,tudom,hogy a barátom kicsit az.

Igen,védekezünk.

# 14/19

Nem adtam magam könnyen és nem vagyok ribi,mert lefeküdtem a barátommal,akit szeretek.

# 14/19

Húú,de kedves ember vagy,én is hasonló szépeket kívánok neked !

# 16/19

Nem csinál annyira durva dolgokat a haverjaival,csak néha túllőnek a célon.Inkább nem részletezem őket.

Nem csak duma,hogy "velem más lesz",hanem be is bizonyította már.

# 17/19

Vigyázok vele,de már elérte,hogy bízzak benne.

# 18/19

Igen,már lefeküdtünk.Nem hiszem,hogy ez olyan tragédia lenne.Ő az első barátom,nem olyan lány vagyok,aki minden héten mással van együtt.

# 19/19

Miért ne lehetnék kivétel?

2012. okt. 17. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!