Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szüleim nem fogadják el a...

Szüleim nem fogadják el a páromat. Mit megyek, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Párom fiatalabb nálam,21éves,tavasszal fejezi be a második szakmáját .Iskola mellett minden nap jár dolgozni és ha meglesz a második szakmája akkor is lesz egy másik nagyon jó munkája egy nagy cégnél.

A probléma az,hogy anyuék képtelenek erőt venni magukon,ha nálunk van és pár szót beszélgetni vele.Nagyritkán megy csak nekik a beszélgetés.Anyu mindig mondja nekem,hogy gyerek még hozzám ez a fiú,holott a párom és én köztem 3 év van a javamra apám és anyám között 5 és fél anyám javára. Rosszul esik,hogy a 2 exemmel akivel hosszú kapcsolatom volt,nagyon jól elvoltak és apám még közös programot is szervezett velük .Amolyan pasis programot.De a mostani párommal,még beszélgetni sem hajlandó.A párom meg persze feszült ha nálunk van és nem érzi itt jól magát. Nem tudom,mit kéne tennem.Mért nem lehet elfogadni,hogy boldogok vagyunk? Nem link,sőt inkább "munkaalkoholista",félretett pénze is van nem is kevés,autót tart fenn és lényegében saját magát is maga tartja fent. El vagyok keseredve. Talán a különköltözés lenne az egyetlen megoldás!

2012. okt. 17. 14:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Engem meg az anyja nem kedvel,mert szerintem azt hitte,hogy csak egy futó kaland lesz ez az egész,mert idősebb vagyok,stb. Szóval tegezem a szüleit meg vágjuk egymásnak a jópofát,de azért érezni azt,hogy anyuka nem szimpatizál velem.Bár a fiús anyák mindig is tipikus tyúkanyók,megvédik mindenáron a fiukat általában.
2012. okt. 17. 15:30
 12/15 anonim ***** válasza:
nálunk is évekbe tellett, de soha nem erőltettük. nem kell velük jópofizni és költözzetek külön. nem beszélni kell erről, mert nem sok érvük van, amint azt látod. nekik kell változtatniuk a viselkedésükön, különben kevesebbet fognak téged látni. szerencsére a helyzet az, hogy a párod neked kell, hogy megfeleljen, nem a szüleidnek. ne hagyd, hogy az ő rosszallásuk aláássa a kapcsolatotokat. nálunk is az volt, hogy az ezer éve elfelejtett bezzeg-pasikat emlegették fel, akik vagy futó kalandok voltak az életemben, vagy éppen szemét alakok. az ő szemük mást lát, mint a tiéd. el voltam én is keseredve nagyon, sokat sírtam emiatt. de aztán látták, hogy nem mennek semmire a lebeszélő hadjárattal, és abbahagyták. sőt, meg is kedvelték. hozzáteszem, hogy fordítva én ezt nem viseltem volna el, leléptem volna, ha a párom szülei ennyire ellenségesek velem.
2012. nov. 2. 22:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Gondolom az előző párjaid annyira szimpatikusak voltak nekik, hogy titkon már azon is elálmodoztak, hogy összeházasodtok, az új párod meg szimplán nem gyakorolt rájuk túl jó hatást. Idővel elmúlik.
2012. nov. 2. 22:39
 14/15 szöszideeszes válasza:
Mondd meg a szüleidnek hogy neked ő fontos és nagyon szereted és jót tesz neked, mondd nekik hogy bánjanak úgy a férfival akit szeretsz ahogy kell.
2012. nov. 2. 23:21
 15/15 A kérdező kommentje:
Talán egy fokkal jobb a helyzet. De a párom anyjával is vannak gondok. De azt gondolom,ha mi ketten jól megvagyunk,márpedig ez így van,akkor mindegy, a szülők mit gondolnak.Na meg persze,ha kiállunk egymásért :).
2012. nov. 3. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!