11 éves fiúnak mennyi pénzt, , illik" adni? Nagynéni vagyok!
Nekem mamám mindig egy 500-ast ad :D. Szerintem egy 1000-es max. Ne azért szeressen a gyerkőc mert tápolod!
18/f
2000 Ft max 3000. Neki ez még nagyon sok pénz. Ha többet adsz, akkor csak gondot okozol, nem tudja, hogy szabad elkölteni. Ha zsebpénznek szánod, akkor ennyi bőven sok.
Persze attól függ! ha nagyon pénzes család, hozzá van szokva, akkor max. 5000. De átlaggyereknek 2000.
Nem érdemes sokat adni, mert még kicsi és valószínűleg nem tudja jól kezelni a pénzt. Elkölti butaságokra, édesség, vagy bármi haszontalan dologra, amire sok lenne pár ezer ft.
Max egy ezres és mellé egy apró kis valami, amit szeret.
Én 13 éves vagyok és 10ezret kaptam 11 évesem mamáméktól :)
És így megtanultam a pénzell bánni és egyálltalán nemvárom el a mai napig azt h pénzt kapjak sőt...
Én örülök ha pénzt kapok örülök ha valami mást,ilyenkor én elmegyek velük stálni,fagyizni utána elteszem a pénzt ami összegyűlt és ha kell valamire akkor előveszek belőle 3 éve azóta 50ezer forint gyűlt össze ,mert nemköltöttem el minden aprót eltettem és megtanultam sprólni igaz most lehet odaadon anyuéknak , segíteni nekik..de ez már más téma :)
Szóval Önök tudják,hogy milyen anyagi helyzetben vannak,esetleg meglehet kérdezni a szülőket én így visszagondolva 6ezer forintot adnék.
(Ja még mielőtt mindneki elkezdene kötekedni velem a 10ezret CSAK szülinapra kaptam és az egész családtól azon kívül anyuéktól kaptam ajándékot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!