Mit tennél, ha a lakótársad a tulaj tiltása ellenére felhordaná a pasiját a szobába?
Szerintem ameddig tisztességesen viselkednek nem szólnék semmit.
Nekem is tavaly 1 lakótársamnak a párja a szó szoros értelmében ott lakott és a másik lakótársamnak a párja napi rendszerességgel volt ott (mondjuk ő elég pofátlan volt) és a mai napig is ott van; de nem szólok semmit, mert nem úgy viselkednek, hogy az zavarna engem bármiben is.
Annyiból okozhat gondot, hogy ha két bérlő van, akkor alapból fele-fele arányban fizetik a rezsit ugye. Na most, ha az egyikhez feljár valaki (nyilván nem egy alkalommal, hanem rendszeresen), akkor a másik bérlő joggal mondhatja, hogy pl a vízdíjnak nem akarja a felét fizetni, mert nem akarja a lakótársa partnerének az elfogyasztott díját is megfizetni.
De ezt szerintem meg lehet azért beszélni, meg nem is valami észveszejtő összeg, ezen kár összeveszni. De tudjuk, hogy milyenek az emberek :)
A bérbeadó meg akármit kiköthet a szerződésben, ami nem törvényellenes. Persze ha ostobaságot akar kikötni, akkor senki nem fogja kivenni a lakását és hamar kiveszi az ostobaságát a szerződésből... :)
Kicsikém ha nem változtatsz a hozzá állásodon akkor mindenki ott fog hagyni,+ utálni fognak...és rossz lesz a hátralévő akárhány éved...
Ha nem bírsz közösségben élni menj olyan helyre ahol egy szoba a tiéd, habár akkor a többi helységnél lesznek gondok....szóval marad az egy egész lakás...de ott vannak azok a mocskos szomszédok tb....
Szóval marad a tanácsom első fele, vagyis változtass magadon mert az egész életed vívódás lesz.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!