Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha 17 éves...

Mit tennétek, ha 17 éves fiatokról kiderülne, hogy már idén 60 órát lógott (orvossal leigazoltatta) az iskolából, és 4 tantárgyból bukásra áll?

Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 12:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként hozzáteszem, én is első fél év végére már meghaladtam a 250 óra hiányzást, ezért magántanulónak kellett mennem, az érettségiket mégis két hármassal és három ötössel zártam :D
2012. okt. 17. 12:51
 12/27 anonim ***** válasza:

szerintem itt a tavalyi évhez képest való nagy változás a gond

de miért nem beszélgetsz vele többet?

2012. okt. 17. 12:52
 13/27 anonim ***** válasza:
Ennek komoly oka van ha így csinál!!!!Probálj beszélni nem....muszály beszélni vele hogy miért miért miért!!!???!!!!
2012. okt. 17. 12:52
 14/27 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátja van hatással rá, aki külföldön van.
2012. okt. 17. 12:55
 15/27 Antimod ***** válasza:

Vagy a lelkében, vagy a suliban, vagy az osztálytársaival való viszonyban állt be valami gyökeres változás.

A nagy baj nem a lógással van (én is csináltam ilyet, nem kis tételben), hanem az érdektelenséggel, a jövőkép nélküliséggel. És azzal, hogy azt hiszi, külföldön majd nulla képzettséggel megtalálja a számítását. Ha ott koppan, akkor két szék közül a pad alá esett.

2012. okt. 17. 12:56
 16/27 anonim ***** válasza:
83%

Megvárnám míg hazajön akár még dolgozni se mennék be csak hogy tudjak vele beszélni, és normálisan fiatalosan az Ő korához igazodva elkezdeném tőle számon kérni Mi bántja, mit nem szeretne, és mit akarna máshogy

Mivel nagyon fiatal, így gondolhat egyet és terelheti másfelé magát az életben

Segíteném hogy megtalálja önmagát és ne kelljen "muszáj"ból csinálnia azt amit egyébként nem szeret

Ketten összehoznánk a legjobbat számára, és nem engedném hogy szenvedjen

Mivel magamról tudom hogy rettentően nincs miért élnem, talán a "buli az élet" kifejezés illik rám a legjobban, mert semmi pozitív nincs az életemben ami biztonságot adhat nekem

Ha valamikor lesz netalán-tán, gyerekem, igyekeznék neki a legjobbakat megadni mégha nekem lenne rossz akkor is

Nyílvánvaló hogy nem érdekli a jelenlegi tanulmánya, és sz*rik rá a fiú

Bántani viszont nem szabad, engem vertek itthon míg tanultam legyen általános/középiskola és csak amiatt mert félévkor megbuktam

Ezzel azt érték el hogy örökre megutálttaták a tanulás bárminemű formáját velem

15 évesen hullarészegen aludtam 2-3napokig mezőn/erdőbe mert féltem hazamenni év vége felé, és inkább halálra ittam magam mert önmagamtól is féltem

Remélem bele lehet magad gondolni a helyembe, és megközelítőleg így gondolkodni

Mert erőszak nélkül sokkal őszintébb és nyíltabb lesz, mint ha bántanátok otthon

20/F

2012. okt. 17. 12:58
 17/27 A kérdező kommentje:
Azt mondja, van valami ami érdekli, azzal akar foglalkozni kint, érdeklődött is már a kinti árakról, repjegy, mindenről, és idézem: "nem fogok éhbérért ebben az országban megr*hadni, főiskolára pedig nem megyek, hogy évekig ebben az országban kelljen robotolnom". Egyrészt értem a felháborodását, másrészt viszont jó lenne, ha nem vágná át a fejem.
2012. okt. 17. 13:01
 18/27 anonim ***** válasza:
27%

Szép kis orvos, mondhatom! Egy egészséges gyereknek alibit biztosítani...

Amúgy a szülő felelőssége...

2012. okt. 17. 13:23
 19/27 Antimod ***** válasza:

"Azt mondja, van valami ami érdekli, azzal akar foglalkozni kint"

De mi az? Azt kellene megtudnod, hogy rózsaszín álmokat kerget-e, vagy tényleg azt is felmérte, hogy mekkora esélye van odakint az "álláspiacon". A nyelvet egyáltalán jól beszéli?

2012. okt. 17. 13:34
 20/27 A kérdező kommentje:
Valamilyen informatikával foglalkozó szakirány, azthiszem rendszergazda, vagy programozó.
2012. okt. 17. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!