Normális ez? Más anyja is ilyen?
Figyelt kérdés
Az anyámat egyszerűen nem lehet kibírni. Ma például nem szól az egész családhoz,mert állítólag mindenki valamivel megbántotta.Mániázik állandóan. Ma kint voltam az udvaron, ő is kijött valamiért, ránéztem és csak annyit mondott ne nézzél te cafat,aztán mikor bementem a házba, szólt valamit durván én nem szóltam vissza,mert nem akartam veszekedni és jól megbökött, úgy, hogy el is estem,lehorzsoltam a térdem. Tegnap voltam minden hülye ku*rva, nyálas...Sokat sírok miatta, már kikészít. Engem pszichológushoz akar vinni, holott én a viselkedése miatt vagyok kibukva, neki lenne szüksége dokira. Állandóan azzal fenyeget, hogy megöli magát. Sajnos még csak 17 éves vagyok,nem tudok elköltözni. Mindent csak hánytorgat, pl. ha beteg vagyok és kell gyógyszere pénz, és csúnya dolgokat mond nekem, még meg is ver:(2009. aug. 7. 15:03
11/12 anonim válasza:
Van rokonod, akivel jól kijössz és elvállalna?
Ha van, akkor elköltözhetsz, anyád engedélye nem kell, csak a gyámhatóságé.
A pszichológus jó ötlet, mindig jól jön egy külső szakember véleménye. Ez a gyámhatóságon is jól jöhet. A verést egyébként 2005 óta törvény tiltja.
Ha nincs kedved egyelőre ilyesmihez, akkor is kérhetsz teefonon tanácsot:
12/12 anonim válasza:
... rosszul mondtam az előbb: nem kell, hogy fetétlenül rokon legyen, aki elvállal Téged, a lényeg az, hogy alkalmas legyen arra, hogy megfelelően gondoskodjék Rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!