Normális ez? Más anyja is ilyen?
Figyelt kérdés
Az anyámat egyszerűen nem lehet kibírni. Ma például nem szól az egész családhoz,mert állítólag mindenki valamivel megbántotta.Mániázik állandóan. Ma kint voltam az udvaron, ő is kijött valamiért, ránéztem és csak annyit mondott ne nézzél te cafat,aztán mikor bementem a házba, szólt valamit durván én nem szóltam vissza,mert nem akartam veszekedni és jól megbökött, úgy, hogy el is estem,lehorzsoltam a térdem. Tegnap voltam minden hülye ku*rva, nyálas...Sokat sírok miatta, már kikészít. Engem pszichológushoz akar vinni, holott én a viselkedése miatt vagyok kibukva, neki lenne szüksége dokira. Állandóan azzal fenyeget, hogy megöli magát. Sajnos még csak 17 éves vagyok,nem tudok elköltözni. Mindent csak hánytorgat, pl. ha beteg vagyok és kell gyógyszere pénz, és csúnya dolgokat mond nekem, még meg is ver:(2009. aug. 7. 15:03
1/12 anonim válasza:
ha azt mondja, hogy menjetek pszichológushoz, esetleg családterápiára, akkor mond, hogy oké. ott kiderülnek a dolgok és kaptok tanácsot a megoldásokra is.
sok sikert!!
2/12 anonim válasza:
Szerintem menj csak el vele a pszichológushoz és ott szépen mondj el mindent a szakembernek. Azt hogyan beszél Veled, megver, stb. Ne félj attól, hogy megöli magát, aki tényleg meg akarja tenni, az nem mondogatja.
3/12 A kérdező kommentje:
nem lenne szükségem pszichológusra, ha ő nem viselkedne így velem :( pedig annyit igyekszek,segítek neki és semmibe se nézi:(
2009. aug. 7. 15:17
4/12 anonim válasza:
Én is csak azt tudom neked tanácsolni ,hogy el kell mennetek pszichológushoz,mert ez valami betegség szerintem!!A többi családtaggal is ilyen?Öngyilkos nem fog lenni ,mert az ilyen embereknek nincs hozzá bátorságuk!!Kitartás,ne add fel!
5/12 A kérdező kommentje:
csak az anyám ilyen, én el is megyek pszichológushoz,csak az a baj, hogy ő nem,pedig neki nagyobb szüksége lenne rá
2009. aug. 7. 16:57
6/12 anonim válasza:
Menj el a pszichológushoz, úgyis kérdezni fogja, hogy szerinted miért vagy kiborulva. Elmondhatod, hogy viselkedik.
7/12 anonim válasza:
Párom anyja is pont ilyen mint amilyennek leírod az édesanyád. Bántja őt ahogy csak tudja, főleg szóval, de már fizikailag is történt bántalmazás! Koloncnak tartja a családban:S Előttem persze kedves, nyájas.
8/12 anonim válasza:
Más családtag nem tud rá hatni vagy valami megoldást találni? Esetleg a nagyszülők élnek még? Vagy a szüleid testvérei nem tudnak segíteni, vagy úgy hogy beszélnek vele vagy h ideiglenesen hozzájuk költözöl?
9/12 anonim válasza:
Ha ő visz el pszichológushoz, akkor úgyis beszél majd anyukáddal is, pláne, ha látja, hogy a probléma nem veled van. Az más kérdés, hogy a páciense te leszel és nem anyukád, szóval vagy tud hatni rá, vagy nem. Majd kiderül.
10/12 anonim válasza:
Azért jobb lenne egy szakember véleménye, mert ti, gondolom elfogultak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!