Elmennétek a helyemben a házassági éfordulóra?
Párom és én 5éve vagyunk együt,de már nem olyan nagy a szerelem. Elég sűrűn veszekszünk és ezt persze az ő szülei is tudják,na meg a testvérek,többi rokonok is.
Anyósoméknak lesz házassági évfordulójuk és persze mi is megvagyunk hívva. Párom persze menne velem együtt,de én nem akarok!! Mivel ha néha-néha kb. 3havonta átmegyek,akkor (pl.szalonnasütés,valaki szülinapi bulija...) a nővérei rám se éznek,ha szólnak is hozzám,akkor is csak egy-egy eljetett mondat ez. Párommal is sokszor olyanok,hogy mintha kivételeznének vele. Mintha kizárnák egyes dolgokból. Példa erre,párom semmit nem kapott névnapjára,csak egy telefonhívást,rendben is van ez,ha ugyanígy viselkednének a többi testvérrel is. De nem! Nekik jár a virág,ajándék,sokszor még torta is,névnapon. Páromat is bántja,mert hát látom rajta,de ő ugyanúgy kullog utánuk,fel nem emelné a hngját,hogy mi ez a kivételezés vele.
A SZTORIHOZ HOZZÁTARTOZIK,HOGY 2,5ÉVE MEGCSALTAM ÉN A PÁROMAT,EGY 4HÓNAPIG TARTÓ KAPCSOLATTAL(NEM FEKÜDTÜNK LE EGYMÁSSAL!) ÉS UTÁNA PERSZE KIDERÜLT AMIKOR ÉN TERHES LETTEM A FIUNKKAL. DE PÁROM MEGBOCSÁJTOTT,ÉS EGYÜTT MARADTUNK,VAN EGY 2ÉVES KISFIUNK MÁR :) ÉS AZ A DURVA,HOGY ŐK EZT MÉG AZÓTA SE DOLGOZTÁK FEL,HOGY VISSZAJÖTT HOZZÁM A PÁROM,PEDIG MI,AKIK EBBEN ÉRDEKELTEK,MI MÁR RÉG ELFELEJTETTÜK. Szerintem velem azért ilyenek,a megcsalás miatt.
Én nem szeretnék menni az évfordulóra. Minek? Hogy nézzem,hogy a kutya nem szól hozzám,csak párom keresi a társaságom??! Most lenne az első ilyen eset,hogy nem mennék ilyen meghívásra. De azért anyósékat sem szeretném az udvariatlanságommal megbántani. Mit tennétek a helyemben? Segítsetek!
Ha nem fogsz elmenni, most az lesz a baj.
Szerintem el kellene menned, főleg ha szereted a párod és még a jövőben is vele tervezed, hiszen neki ebben a helyzetben szüksége lehet a támogatásodra.
Nagyon gonosz dolog, hogy igy viselkednek vele is meg veled is, de nektek ki kell álnotok egymás melett, és ffőleg ha részben miattad ilyenek a pároddal, pláne ott a helyed melette.
Véleményem szerint. :)
Erre mondja a barátnőm, hogy "csak családja ne lenne az embernek", de van! És akármilyen gáz, ha meg vagy hívva menned kell! Így még mindig mondhatod, hogy ilyen meg olyan a család, de ha nem mész el, te leszel a hunyó!
Ez van! :(
Szia!
Na, egy picit emeljük ki a lényeget: "de már nem olyan nagy a szerelem", "elég sűrűn veszekszünk és ezt persze az ő szülei is tudják, na meg a testvérek, a többi rokonok..." és " A sztorihoz hozzátartozik. hogy 2, 5 éve megcsaltam a páromat"
Valahogy azt érzem, hogyha nincs ló, jó lesz a szamár is alapon működik ez a kapcsolat. Lehet elfelejteni egy megcsalást??
Ha valaki megcsalja a párját annak oka van. Egyik fél részéről meg a másikról is. És igen, ez lecsapódik a külső kapcsolatokban is! (rokonok, ismerősök) Ha azt írnád, hogy nagyon szereted a párodat és igen , ez egy erős kapcsolat és a szerelme adott erőt neki, hogy megbocsátott neked; minden további nélkül azt írnám, hogy oké, oké, neked nem kötelező ezen a dolgon résztvenni, de jobb ha ott vagy, hiszen mégis csak a Kedvesed rokonai, és teljesen mindegy mit gondolnak rólad. De úgy, hogy parázslik a kapcsolat már csak köztetek és ezzel indítasz?:) Ezt azért írtam le, mert nekem így egy picit más világításban van ez a dolog...
köszönöm a vélaszokat! Többit is várok!
Utolsó válaszoló:ezzel most mit akarsz mondani?
Tudod ez is nagyon érdekes, mert ha úgy imádná a család a párodat, akkor tök jogos a durci! De azt írod ez nincs így, akkor meg nem értem!
Kicsit olyan, mint amikor az 5 éves bátty megvédi a 3 éves öccsét, azzal a szöveggel, hogy őt csak én bánthatom! De elvileg a párod rokonai már nem óvodások.
Hát éppen ezért nem értem az egészet.
Az egy dolog hogy rám még haragszanak,bár mint írtam ez elég gyereks tőlük,ez kettőnkre tartozik,mi döntöttünk így,ennyi. Nem bírálhatják felül párom döntését.
nem értem,ezért őt miért kell "böntetni"???
Túl komolyan??????????? Na köszönöm,szerintem itt kicsit sem túlzok el semmit! Ha jobban belegondolsz...
És igen a nővéreinek is vannak már családai,férjezettek egy-egy gyerekkel,mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!