Kitehet a saját apám a házából, ahova születésem óta be vagyok jelentve?
10 plusz rezsiert van is albi itt a falunkba,siman megelhetnek valoban 100bol,de te vagy nem vagy nő v szülő,mert aki ilyen kijelentest tesz,annak nincs szive!En idegenre,biztos h nem hagynam,akk inkabb vertizzadok!
zarojelbe m.jegyzem,egy kis 2000fos faluba lakok,itt nincs mden hazba babysitter,a legkozelebbi normalis varos 25km-re van!
Es tesommal ugyan ezt csinalja,csak o epp kulon lakik,o a hust hozza neki-nekunk ingyen,eleg sokat,de ha visz oda az unokaknak akar 1 kilo kenyeret annak az araert is tartja a kezet!
2,5 eve vett egy kocsit,amire en adtam neki a penzt,amit a papank hazabol orokoltunk,nem 10 meg 100ezer ft-os auto...
Sztem nem bennunk van a hiba,nem mi vagyunk a penzehesek...
Talaltam alberletet a szomszed utcaba,november elejen koltozheto...csak epp a draga jo edes apa,mar a gyerekek jatekait is kiszorta!!
az ovi megint mas,jarnak is oda
de egy idegent engedjek be ejjelre a "hazamba"??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!