Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nincs kimondva, miből érzi...

Ha nincs kimondva, miből érzi az ember, hogy a másik elfogadta párjának és hogy együtt járnak?

Figyelt kérdés

2012. okt. 16. 14:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%

9-es vagyok: mivel a kapcsolathoz is 2 ember kell, remélem hogy aki pár (vagy akár 1) találkozó után az ágyamba bújik, nem tervez velem hosszú távra.

Nem neveztelek semminek, csak leírtam a véleményem. Nem is értem, miért csodálkoznak a nők hogy nem tisztelik őket a férfiak. Ágyba bújsz valakivel ilyen hamar és még fel vagy háborodva, hogy nem lelkizik veled. Már megkapta amit akart, miért lelkizne?

2012. okt. 16. 15:38
 12/21 A kérdező kommentje:
Ja igen a titokzatosság, a "becserkészés", vadászat öröme, stb. pont azok a dolgok, amik inkább a rövidebb távú kapcsolatokban lehetnek fontosak. Mégis mi titokzatosság van / lehet egy több évtizedes kapcsolatnak? Nem feltételezem, hogy majd 5-10-20-30 év múlva azért fog engem jobban értékelni gyerekeim apja, mert az elején egy kicsit megvárattam? Ennek pont egy valóban komoly kapcsolatban nincs az ég egy adta világon semmi jelentősége.
2012. okt. 16. 16:16
 13/21 anonim ***** válasza:
53%

Tedd hozzá: szerinted nincs jelentősége.

A legtöbb barátom (és szerény személyem) szerint viszont van.

Persze nyilván többet tudsz a pasikról, mint mi :-)

2012. okt. 16. 16:26
 14/21 A kérdező kommentje:
Az én legtöbb férfi barátom szerint pedig pont ezzel tartják később sakkba a férfit. Hál'istennek nem vagyunk egyformák! :)
2012. okt. 16. 16:28
 15/21 anonim ***** válasza:
66%
Mi van? Mivel tartják sakkban? Nem hagyhatsz el mert hamar/későn feküdtünk össze?
2012. okt. 16. 16:31
 16/21 anonim ***** válasza:
34%

Ne hallgass senkire. Mi a párommal 4 nap után bújtunk ágyba és jövőre házasodunk össze. :) Ő azt mondta, amikor megtörtént, onnantól még jobban belém habarodott. Mondjuk mi nem vágytunk már játszmázni, meg köröket futni, randizgatni. Nem is tettük. Ez mindig két fél igénye.

Amúgy szintén 4 nap után mondta ki, hogy szeret, és azóta kb. együtt is vagyunk. De 1 hónap múlva éreztem fixnek a dolgot. Érzés kérdése, de rá is kérdezhetsz, ha komolyan tervez, akkor nem szalad el egy furcsább kérdés elől sem. :)

24N

2012. okt. 16. 20:01
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod és sok boldogságot nektek!
2012. okt. 16. 20:03
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha már most ilyen leszaarom stílusban nyomjátok,akkor mi lesz később?Szerintem kérdezz rá.
2012. okt. 16. 23:42
 19/21 anonim ***** válasza:

Onnan hogy leülnek és megbeszélik a dolgokat.

Mondom leülnek és megbeszélik, nem lefekszenek és dugnak egyet a 3. randin.

Amelyik csaj lefeküdne velem 3 héten belül azt én könnyűvérűnek tartom. Kívánjon akármennyire, de legyen benn tartás. Ha velem ezt megteszi, akkor jogos a kérdés hogy mással is megteheti?!

2012. okt. 18. 12:38
 20/21 A kérdező kommentje:
Pfuu de bevagytok fásulva. A "tisztesség" nem azon múlik hogy első alkalommal lefeküdtél vagy nem.Egy prosti is megjátszhatja a "tisztességes" szűz lányt ,csak legyen olyan lúzer pasi aki ezt beveszi.Az a fontos hogy később hogy viselkedsz,hosszú távon,és milyen belső értékekkel rendelkezel mert a külső az látszik azonnal,de az értékek amik benned vannak azok kellő ismeretség után tapasztalhatók meg,és azok a legfontosabbak!!!
2012. okt. 18. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!