Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan GYŰLÖLÖM az anyámat?...

Jogosan GYŰLÖLÖM az anyámat? Ti neki adtok igazat?

Figyelt kérdés

17 vagyok.

Kicsi korom óta degradál folyamatosan.

Apuval különmentek,mert részeges volt.Verte anyut.

Eljöttünk tőle.

Azóta majdnem minden nap azt hallom hogy olyan vagy mint az apád.Már mondtam neki hogy ezt nem mondja,mert amúgy sincs valami nagy önbizalmam ettől meg teljesen tönkremegyek.Nem hasonlíthatok rá,mert pont anyu mondta hogy mikor nem ivott nagyon kedves ember volt.Szóval csak az alkohol váltotta ki belőle.

Anyuval minden nap veszekszünk,mert nem bírjuk egymás természetét.Egyszerűen annyira idegesít hogy nem tudom elmondani.

Kicsi korom óta ilyen velem.A féltesóm persze szereti meg imádja.(akivel nem egy az apánk) Már ott tartok hogy utálom saját magam hogy az apám az apám.És ez anya miatt és a mamám miatt van akik mindig hajtogatják nekem.

Ha én kérek valamit akkor álljak a sarkamra és csináljam egyedül,ha a 30 éves bátyám kér valamit pl bemenni vele a bankba,vagy kifizetni a számláit akkor anyu pattan is.

A hülye mamám meg tömi anyunak a fejét,hogy küldjön vissza az apámhoz.

Múltkor össze is pakolt nekem és adott pénzt.Kitette a cuccaim a lakásból hogy üljek buszra és menjek el.

Anyu engem alapból utál szerintem apu miatt,én meg nem leszek vele kedves akkor.Ő meg érzi hogy bunkó vagyok vele.Dehát ezek után mit vár?

Régen is mikor kicsi voltam rajtam vezette le minden feszültségét.Mindig én kaptam.

2 hete elromlott a telefonom,de arra nem képes hogy adjon pénzt megcsináltatni.

Igen,durván beszélek vele,mert ezek után ne várja el hogy még kedves is legyek.

2012. okt. 16. 11:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
te is pörögnél ha 17 éve majdnem minden nap megkapnád,hogy olyan vagy mint az apád,őt meg elmondják minden utolsó senkinek....
2012. okt. 16. 13:25
 12/15 anonim ***** válasza:
75%
Én a helyedben ezt mondanám neki, halál nyugodtan: "nem én választottam az apámat, hanem te. Ez a te felelösséged. Ha valakire haragudni akarsz emiatt, csak önmagadra haragudhatsz. Egyébként pedig lehet, hogy néhány dologban hasonlítok rá, de ÉN nem Ö vagyok. Én a gyermeked vagyok. Ne engem bánts, amiért ö bántott téged."
2012. okt. 16. 13:33
 13/15 anonim ***** válasza:
52%

Csak úgy nagyon halkan kérdezem..

Nem adsz okot arra, hogy kiboruljon, és ilyeneket mondjon??

Egy gyerek az apjára hasonlít..na és ? Anyukád választotta, szerette is. Nem találom olyan sértőnek, ha hozzáhasonlít, hiszen rendes ember volt..Mert kire kéne hasonlítanod ?

Én is szoktam olyat mondani a lányomnak, Apád eszét örökölted, mert az enyém még megvan.Apjával együtt nevetünk..

Ne fogd már fel ilyen tragikusan a dolgokat..

2012. okt. 16. 15:17
 14/15 anonim ***** válasza:
52%

Idáig együttéreztem:

"2 hete elromlott a telefonom,de arra nem képes hogy adjon pénzt megcsináltatni. Igen,durván beszélek vele,mert ezek után ne várja el hogy még kedves is legyek."

Innentől kicsit kérdéses nekem, hogy valójában ki milyen nálatok, de egy dolog teljesen biztos: a veszekedéshez kettő, azaz kettő ember kell legalább.

2012. okt. 16. 16:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnállak. Édesanyádnak már régen pszichológushoz kellett volna fordulnia, nem tudja feldolgozni az édesapáddal való konfliktusát.Nem a gyerek felelőssége ilyenkor, ha az anyával rosszra fordul a kapcsolat.Egy ÉDESANYA soha nem rakja ki a gyerekét!Próbálj külső segítséget kérni, de nagyon sürgősen, hiszen még előtted az élet!Neked kell sajnos, hogy több eszed legyen, mint neki.Borzasztó nehéz lehet ez a helyzet.Szerintem minél előbb messze kell tőle kerülnöd, mert ki fog készíteni.
2014. jún. 4. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!