Nektek milyen az anyósotok? Tudsz egy rossz példát mondani rá?
hát....nagyobb gond nincs vele....nem igazán közeli a viszonyunk...távolságtartó, és nagyon gyenge...sajnos sose állt ki a gyerekeiért igy a völegényem apja tönkretette az egész családot...őt is...
24L
Anyósék szomszédjában laktunk pár évet. Leskelődött, felírta ki jön, ki megy, mekkora szatyorral megyek, mekkorával jövök, ha kivittük a kukát, átnézte mielőtt elvitték stb. Az agyamra ment.
Elköltöztünk, ez így megoldódott.
Ami nem oldódott meg, szemtől szemben mézesmázos mint mindig, de a hátam mögött mindenféléket mond rám, meg próbálja megmagyarázni a férjemnek, hogy én borzasztó vagyok és rossz hatással vagyok rá és blablabla.
Anyósom az elején mindenbe beleakart kontárkodni, aztán finoman jeleztük, hogy majd mi beosztjuk a pénzünket és a szabadidőnket is, azóta mint aki karótnyelt, megmutatja, hogy ő semmibe nem szól bele, de ha megjelenünk az unokájával, akkor az is baj, ha van sapka, az is, ha nincs, miért egészcipő van rajta, 20 fogban, elég a félcipő is, igaz most tanul járni, ergó a bokáját kell fogja valami, no de ettől eltekinthetünk. Soha nem kap a lányom egy almát sem tőlünk, egyszer kapot egy cba nápolyit amit eldobott 10 hónaposan, nem is tudta mi az, mert nem etettem cukorral, akkor azt mondta, hogy nem baj, többet nem kapsz semmit.
Hálát adok az Úrnak, hogy nem függünk tőlük, de ezek a dolgok rosszul esnek.
Az enyém nagyon kedves, aranyos, segítőkész, egy hibája van: úgy el lehet mellette beszélni, hogy az valami hihetetlen. :D Mondok neki valamit és totál mást ért, és elkezd arról beszélni, én meg csak nézek, hogy én nem erről beszéltem. :D
Párom anyósa, avagy az én anyukám meg már sajnos nem él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!