Mért én vagyok a hibás mindenért?
Annyi a lényeg, hogy apám elvált anyámtol kb 3-4 éves koromba azota nemlehet látni, vagy csak nagyon ritkán, ha ott vagoyk akkor nála semmi bajom, de ha itthon vagyok anyámékkal (anyám, mamám[anyám anyja]), akkor minden egyes dologért én vagyok a hibás... Annyira imádom, hogy jobb dolguk nincs, csak h engem bszogassanak:D
Es meg ha jogosan mondok akarmit is akkoris egymas mellett allnak ki es en levagoyk sz.rva, ugyanez szülöin, meg itthon is, hogy nemhogy segitene anyámis megtanulni amit nem értek, csak közli h hogy lehet ilyen hülye gyereke...
MIT CSINÁLJAK? MERT EZT MÁR NEM BIROM!!...
16F
Tehát lényegében nem tudok semmit csinálni?...
Nah mindegy, megpróbálok nem adni okot a b.szogatásra, remélem valami haladás lesz, mert ha nem, akkor tenyleg ink leszek koleszos v nemtudom
Kezdesz felnőni, és hát a nagyvonalú férfi és az aprólékos női logika teljesen más. Meg a szűkszavú férfi és sokbeszédű női megnyilatkozások.
Fel a fejjel idővel meg lehet szokni! Magam egyszem nő vagyok egy öttagú családban. Imádom! Most már.
Sok sikert neked is! És vedd poénosra, szerintem csak az segít, meg a szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!