Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen "szakadtatok le"...

Hány évesen "szakadtatok le" a szüleitekről, és hogyan sikerült ezt elérni?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy amikor eljöttetek otthonról, és anyagilag sem függtetek tőlük többé, hanem teljes mértékben önállósodtatok.

Én már egy ideje külön élek (nem én akartam így, apukám költözött el a párjához, és hagyott itt, úgy hogy anyagilag 100%-ban támogat.) Akkor még egyetemista voltam, azóta - másfél éve - lediplomáztam, és folyamatosan munkát keresek, de sokszor pechem volt vele (mindig csak rövid időre volt munkám, rajtam kívül álló okok miatt). Most úgy néz ki, hogy végre megoldódik minden, mert kaptam egy jónak tűnő állást, és a párom szülei nekünk adják a lakásukat, mert ők kimennek külföldre, tehát gyakorlatilag minden adott, hogy végre önálló életet élhessünk, saját magunk által megkeresett pénzből.

Most 24 vagyok, és tudom, hogy nagyon szerencsések vagyunk, hogy így alakult, ezért vagyok kíváncsi, nektek, hogyan sikerült elérnetek azt, ahol most tartotok?

2012. okt. 14. 17:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
24 évesen, bő fél éve költöztem külön szüleimtől. Egyedül élek, nem bérleményben, de nem is saját tulajdonban. Egyébként most 5 éve dolgozom, hálás vagyok szüleimnek, hogy eddig "megtűrtek" otthon :) mert ez is sokat számít (hogy munka után még meddig marad(hat)sz otthon). ...de sikerült végre elindulnom az életbe!
2012. okt. 14. 21:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Szüleimmel nagyon jó a viszony, és ők sem akarják hogy a pénzemet feleslegesen albérletre költsem ami sosem lesz az enyém, a házunk is elég nagy, bőven elférünk. Mi tudunk együtt élni!
2012. okt. 15. 15:17
 13/13 anonim ***** válasza:
A nővérem 18 éves kora előtt elköltözött a nagyihoz, én a másik véglet, talán 26-28 évesen költöztem el, egy nő ösztökélése miatt. Addig anyagilag jobbnak tűnt otthon maradni, ma már visszasírom, hogy nem volt néhány teljesen önállóan lakó évem.
2012. dec. 24. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!