Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a szüleimet,...

Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy lehessen egy kutyám? Infók lent.

Figyelt kérdés
Az van, hogy 15 éves vagyok, és már van egy kutyánk, de már öreg. Engem nem nagyon szeretett, játszani nem tudok vele mert óriás schnauzer. Én egy golden retrievert szeretnék, kertes házunk van, semmi sem állna az útjába. De a szüleim nem akarják engedni, már mindennel próbálkoztam... Macskát se akarják, hogy tartsak, és szobakutyát sem. De ez meg pont megfelelő lenne... Kicsit lehetnék felelősségteljesebb is, de most az szeretnék lenni... Annyira szeretnék egyet... Minden 3 hónapban rámjön az, hogy legyen kutyám, de soha nem engedik meg...
2009. aug. 6. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak úgy hazahordtam őket :) pedig apa ki nem állhatja a macskákat..már van kettő :) Vidd haza mond hogy találtad és megsajnáltad és te ragaszkodsz hozzá..nagy bociszemek sírd el magad érte és kész:d a szülőket kezelni tudni kell :P Mondjuk ahány család annyi szokás de ha ennyire nem engedik akkor én ezt tenném a helyedben..mond nekik hgy ne legyenek szívtelenek és hagyd tartsd meg
2009. aug. 6. 20:42
 2/10 anonim ***** válasza:

Én is csak haza hoztam őket, és ha már ott voltak akkor had maradjanak :P. Bár igaz én macska bolond vagyok.

Vagy mond azt, hogy egyik barátodtól kaptad, mert ő nem tudja megtartani, és itt mondj valamit miért nem, bár ha nagyon szigorúak a szüleid ne próbálkozz vele, nehogy szegényke az utcán kössön ki.

2009. aug. 6. 21:22
 3/10 anonim válasza:

Kérdezz jókat: Mivel lenne rosszabb ez mint a mostani?

Mennyire szeretnéd, gondoskodnál róla stb.

Csak látsszon hogy őszinte vagy.

Végső esetben mond hogy találtad:) Barátos bukósnak tűnik nehogy megkérdezzék szüleitől vagy vmi.

2009. aug. 6. 21:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket:) De fajtisztát szeretnék, azt meg nem találhatok az utcán :P
2009. aug. 6. 21:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Féregtelenítve, törzskönyvezve, stb...
2009. aug. 6. 21:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Egy fajtszita golden retriever féregtelenítve, törzskönyvezve egyáltalán nem olcsó. Nem lehet, hogy ezért nem engedik? :S

Amugy nagyon jo kutya a golden, nekem is az van :)

Állatmenhelyről miért nem szeretnél kutyust? Ők is nagyon szeretetre méltóak és ragaszkodóak. Nekem onnan is van egy kutyám, és okos nagyon. Ráadásul onnan ingyen tudnál kutyust kapni.

2009. aug. 6. 22:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Bár menhelyről szülői engedéllyel lehet kutyát kihozni =/
2009. aug. 6. 22:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Abszolút nem a pénz miatt.
2009. aug. 7. 11:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem sem engedték meg hogy beagle-m legyen. Én meg csak hazahoztam. Ennek már több mint 7 hónapja.

Mondd a szüleidnek, hogy ész érvekkel támasszák alá hogy miért nem lehet kiskutyád. Bár gondolom azt tudod hogy azzal foglalkozni kell.

2009. aug. 7. 11:25
 10/10 anonim válasza:
nálunk úgy volt hogy 9 évesen megkaptam az első kutyámat akit anyumék neveltek szóval nem si volt annyira az enyém. utolsó években foglalkoztam vele napi szinten :) azóta már volt (van) 2 kutyám és én úgy vettem rá őket h anyuval megbeszéltem,mutogattam képeket,sőt élőbe is megmutattam a kutyust és beleszeretett.mivel volt már anyi idős,hogy elhozhassuk,másnap szóltunk apámnak hogy ne lepődjön meg és már hozzánk is került a kutya. nem szobakutya de 3 hónapos koráig házban volt. apu nem szereti az állatokat. de titokban mindig foglalkozik vele ;) szerintem ne 2 szülőnél próbálkozz mert az erősebb akaratú fog érvényesülni :D azt próbáld rávenni aki nem olyan határozott :)
2010. márc. 30. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!