Milyen ember az ilyen?
Figyelt kérdés
Lekurv..ta a 6 hetes kislanyunkat, mert sirt.2012. okt. 13. 14:45
11/15 anonim válasza:
Puszilgasd a saját gyereked.
Nő vagyok, nem szeretem a gyerekeket, nem is akarok, idegesítenek, de nem mondanék olyat egy gyerekre, hogy qrva.
12/15 anonim válasza:
Az ilyen ember mélységesen buta, primitív. Azoknál ugyanis kötőszó a kurv., a f.szom, a b.meg. Majd később nevelés címén a kurv. anyád kifejezést fogja sűrűn használni ha éppen mérges lesz a gyerekre.
13/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat es a biztatast. Nekem nagyon ugy tunik, hogy a ferjem nem fogja fel a csunya szavak jelenteset es hogy banthatja vele a szeretteit. Ugy viselkedik, mintha semmi nem tortent volna.
2012. okt. 13. 17:57
14/15 anonim válasza:
Figyelj... Ha a rohadt paraszt már most ilyet mond szegény kicsi lányra, akkor szerinted később mi lesz? :( Gusztustalan ember lehet. Sajnállak titeket nagyon. Ilyet még felnőttre se mondanék felindulásból sem, pedig elég indulatos ember vagyok, de az, hogy valaki a saját 6 HETES KISLÁNYÁT ilyen szavakkal illesse, arra szavak nincsenek... Ez nem apa...
15/15 anonim válasza:
"Nekem nagyon ugy tunik, hogy a ferjem nem fogja fel a csunya szavak jelenteset es hogy banthatja vele a szeretteit."
Csak azt nem értem, hogy ez EDDIG miért nem tünt fel neked?
Mert azt nem tudom elképzelni, hogy eddig kultúráltan beszélt, és most, hogy meglett a gyerek, egyböl elkezdett trágárul beszélni.
NEKEM eleve olyan ember szóba sem jöhetett volna akárcsak együttjárás szinten sem, aki trágar módon beszél, nemhogy férjhez menjek hozzá, és gyereket szüljek töle.
De ez az ÉN véleményem, ha neked eddi ezzel nem volt bajod, akkor most miért vagy meglepödve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!