Ismertek olyan felnőtt embert aki mindenbe beleköt? Tehát pl megpróbáltok neki elmagyarázni egy dolgot ami zavaró benne és ő rögtön nektek támad.
Elmondok neki egy apró dolgot normálisan, hogy mi zavar benne és elkezdi sorolni a hibáimat, szinte tereli a témát.
,,A legjobb védekezés a támadás", ő ezt halálosan komolyan
veszi. Csak az a baj, hogy sosem támadjuk még is támad.
Az meg a másik, hogyha neki sza* akkor másnak is legyen már rossz.
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy hogy lehet valaki felnőtt létére ilyen gyerekes. Ismertek ilyet?
Nagybátyám. Nem lehet neki mondani semmit, mert az a reakció, hogy hülyék vagyunk (én és anyám), mert nőből vagyunk. Úgysem értünk hozzá. Stb.
Amúgy kicsit én is ilyen voltam, legalábbis abban, hogy a legjobb védekezés a támadás. Nálam ez valamiféle önvédelem volt, hogy nehogy szerethetőnek tűnjek, vagy nem is tudom. Hát nem is voltam az. :)
"A kérdező kommentje:
...
Egyéb dolog amit még a fejemhez akarsz vágni?"
Kérdező! Nyilván észre sem vetted, de te is rögtön támadsz... Olvasd el a fenti kommentedet...
Hidd el, nem túl könnyű egy olyan nővel élni mint akivel én élek. Bár ez személyfüggő. Van aki pont lesza*ja, hogy mit csinál. De én az érzékenyebbik fajtából vagyok. Nem bírom ha kiabálnak velem. Nem bírom, ha leku*váznak. Nem bírom ha azt mondák nekem, hogy miért születtem meg. Nem bírom, hogyha olyan dolog miatt kiabálnak velem amit nem tettem meg. Nem bírom, hogy valaki csak azért pofoz fel egy nap többször is, csak mert ideges és elpakolt valamit.
Amennyiben te bírnád ezt, elismerésem, sőt tiszteletem. De én nem bírom. Anyám miatt kezdtem el kárt tenni magamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!