Anyukam kenyszeriti hogy vele kulfoldon eljek, mert o Nemetorszagban dolgozik. Nem erzem itt jol magam, nincsenek barataim, nem ertem a nyelvet, iskolaba jarok, de semmi kedvem semmihez. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Egesz nap faceboozok, kiveve ha suliba vagyok. Sokat vagyok egyedul, haza vagyom a nagyszuleimhez. Mi lenne a jo? Haza menjek?2012. okt. 13. 00:17
11/13 Combi27 válasza:
maradj csak ott kinn, legyen később jó állásod.A pénz lehet most nem izgat, de majd később meglátod milyen jó hogy nem itt vagy...Én ha tehetném mennék, akár a feleségemmel és kétéves fiammal is..
12/13 anonim válasza:
Neked van egy ilyen lehetőséged és gondolkodsz rajta?
Habozás nélkül mennék a helyedben Németorszaágba !
Ilyen lehetőséget ne szalassz el !
Én is megyek majd Németországba egyébként. Ki fogok költözni.
Németország a legjobb, szerintem ne habozz !
Sok sikert !
13/13 anonim válasza:
Gratulálok, ilyen emberek miatt tart itt az ország, ahol tart... kedves válaszolók, ha ennyire nem tetszik itt, pakoljatok össze, és menjetek ahová tetszik. Ha olyan rossz itt élni, és a másikat irigyelni, amiért akarata ellenére távol kell élnie a saját hazájától, előttetek is ott a lehetőség, hogy a távozás mezejére lépjetek. De az senkinek nem jut eszébe, hogy összefogással talán ebben az országban is lehetne élhetőbb életet kialakítani? Persze, hogy nem, hiszen meg sem akarjátok próbálni... De legalább a kérdezőt hagyjátok békén a hülyeségetekkel, igenis becsülendő, hogy 13 évesen megvan benne az a hazaszeretet, ami bennetek nincs, és vissza akar térni a saját földjére, a saját nemzetéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!