Sportrajongók párjai! Nálatok is minden ehhez van igazítva?
Ha Forma 1 van, nem érdekel semmi.
Gólyatábort, kirándulást simán kihagytam miatta. Anyut nem zavarta, mert ő is szereti.
De nekem is ettől függ. Most nem mindegy? Van, aki otthon maradna, és inkább olvasna, vagy zenét hallgatna, és attól függően szervez programot. A legkönnyebb dolog pár órával kitolni.
25/L
De amúgy én is szívesen nézek vele meccset, vagy ha haverokkal akarja, akkor nélküle.
F1 nekem nem jön be meg verekedések, de többi sport igen, szivesen nézem.
sokkal rosszabb, ha a pasidnak két foglakozása van.
Köszönöm a válaszokat.
Mit nevezünk hosszútávnak?
25 éve élünk együtt, szerintem elég türelmes vagyok. :-)
Sok közös program maradt el, legtöbbször az utolsó nap szólt, hogy mégsem megyünk pl az állatkertbe, mert ő meccset néz.
A kompromisszum pár ilyen alkalom után megszületett: ő akkor is meccset néz, ha fene fenét eszik is..., én pedig igyekeztem elvinni a gyerekeket magam, vagy barátnőmmel, vagy szüleimmel. De az nem családi program, ha apa otthon kuksol.
Maximálisan önzőnek tartom ezt a hozzáállást, születésnapot, bármit úgy kell rendezni, vagy köszönteni menni, hogy a meccsekkel ne ütközzön (ismétlem, nem sportoló, csak néző). Mintha egyedül az ő hobbija lenne a világon. Persze, ha neki kell valami, mindenkinek mindent abba kell hagynia, és ugrania.
Amiért ma jobban zavar, az az, hogy maholnap ketten maradunk a lakásban. Úgy érzem, tovább nem fogom bírni, a gyerekek kirepülnek, nekem nem lesz kihez szólnom, kivel szórakozni menni.
Igen, megfogalmaztad helyettem, nem akarok csak egymás mellett élést...
Ettől rettegek.
Mielőtt megismerkedtünk,páromnak heti 4-5 este edzőterem,előtte-utána és többi nap foci/amerikai foci/kosárlabda/rally és franc se tudja milyen sportok bámulása a tv-ben.
Én maximum F1-et nézek meg,de azon is inkább elalszom.
Én választsá elé állítottam,nem igazodom semmilyen tv adáshoz,és komoly kapcsolatot se kezdtem volna olyannal akinek minimum 4 estéje foglalt.
Ő döntött.Vb,Eb döntőt megnézi,olimpiából is 1-1-et ami nagyon érdekli,vagy letölti és megnézi máskor utólag,edzés heti 1 délután (4ig dolgozik,6 után itthon van).
Első fél évben veszekedtünk ezen együtt lakva sokat,azóta majd 10 év telt el,és már rég nincs vita,programok vannak,este összebujás miután játszottunk és lefektettük a gyereket.
Én örülök hogy anno erőszakosabb voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!