Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy a feleségem...

Mit tehetnék, hogy a feleségem ne ölje meg a gyerekemet?

Figyelt kérdés
35 éves vagyok, a feleségem 32. 4 éve vagyunk házasok, nem terveztünk babát, de (kínos, nem kínos) kiszakadt a gumi, és mivel ezt nem vettük észre (inkább csak sejtjük)mégiscsak becsúszott a bab. Én nagyon boldog vagyok, hisz mindkettőnknek van munkája, lakás, autó van, tökéletes lenne minden a gyermekvállaláshoz. Azonban a feleségem nem akarja megszülni a babát, ő még a karrierjét építgetné inkább (orvos). Már készül rá, hogy egy kollégájával elveteti, ráadásul a szülei is mellette állnak, az én szüleim pedig Amerikában laknak, nem sokat tudnak segíteni. Mit tehetnék? Nem akarom, hogy elvetesse a gyerekünket! Soha nem bocsátanám meg neki, de szeretem, és nem akarok semmit rákényszeríteni. Úgy érzem, a baba megölésével tönkretenné az életem..

2012. okt. 12. 16:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/263 anonim ***** válasza:
60%
És neked fontosabb egy magzat, mint a nő, akibe beleszerettél? Inkább keresel olyan csajt, aki lebabázik? Nem vagy semmi.
2012. okt. 12. 22:25
 32/263 anonim ***** válasza:
88%

31-es: ajánlom figyelmedbe ezt a kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Itt rendesen kiosztották azokat, akiknek esetleg életük párja volt fontosabb. Igazságot tenni persze képtelenség, csak érdekes megint az a kettős mérce, hogy a nőnek legyen fontosabb a gyereke, mint a férje, de a pasinak legyen fontosabb a nő, mint a gyereke...

2012. okt. 12. 22:58
 33/263 anonim ***** válasza:
26%

Egy embernek, aki szeretné azt a babát, nem egy magzat, hanem az kicsi gyermeke, aki hozzátartozik és már növekedik, akit alig vár, hogy lásson! Mivel ő szeretné, természetesen nagyon fájdalmas dolog ez neki!

Miért kell kiosztani? Nektek,- akik szerint a feleség minta karrierista és feleség, mert nem érdekli, hogy a párja "belehal" , ha elveszi a gyerekét,- van babátok?

Remélem, hogy nincs!!!!!

2012. okt. 12. 23:01
 34/263 anonim ***** válasza:
33%

Egyébként tényleg nem árt elgondolkodni a folytatáson. Biztos, hogy akar gyermeket bármikor is? Ha nem, akkor ti alapvetően nem egyeztek egy nagyon-nagyon fontos kérdésben. Sok nő meg Mekkáig elzarándokolna, ha lenne egy pasija, aki szeretne babát vele...

Én pl. nem most tervezem, másoddiploma küszöbén vagyok, és a karrierem elején, DE ha teherbe esnék, fel se merülne a gondolat. Akarok gyereket MAJD, nem most, védekezünk is, de ha jön, jön. Csak mert nekem kényelmetlen egy kicsit, még az én felelősségem (is), hogy ez az élet létrejött, nem dobom el.

2012. okt. 12. 23:05
 35/263 anonim ***** válasza:
67%

Az akkor is egy magzat. A feleségét ismeri, tudja, mi a kedvenc színe, zenéje, mi vidítja fel, ha rossz kedve van, van saját véleménye, gondolatai, akarata.

A gyerek még senki.

2012. okt. 12. 23:29
 36/263 anonim ***** válasza:
57%
A legtöbb pasit meg csak azért zavarja, mert félig az övék a gyerek, és semmi szavuk nincs abban, hogy megszületik-e vagy sem. Az zavarja őket, hogy van egy dolog, amiben nem dönthetnek.
2012. okt. 12. 23:30
 37/263 anonim ***** válasza:
66%

De ezt a kérdést nem a "legtöbb pasi" tette fel, hanem egy adott pasi. Komolyan, ellenkező esetben, ha a nő akarná a gyereket, a férfi nem, akkor már el lenne mondva mindennek, és a nőt azonnali szakításra és a gyerek megtartására buzdítaná a tömeg. (A hozzászólások többségében szerepelnének a következő szavak: gyökér, önző, szemétláda, aljas, bűnöző stb.)

De hogy egy pasi kiálljon a születendő gyerkéért - akár a feleségével szemben is?! Pfuj, abnormális dolog, inkább haljon meg a magzat (igen, valóban az, de mit változtat ez bármin???), aztán ha majd asszonykára épp rájön a baba-akaró hormonhullám, akkor aztán legyen baba, de izibe...!

2012. okt. 12. 23:50
 38/263 anonim ***** válasza:
74%

Ez olyan dolog, hogy a pasi véleménye számít, de nem dönthet. Csupán azért, mert a nő szabad ember, és nem kényszeríthető semmire. Se abortuszra, se gyerekvállalásra. És még egyszer, nem azért, mert NŐ, hanem mert SZABAD.

(Pl. a férfi meg arra nem kötelezhető, hogy elköttesse (vagy ne) magát. A nő elmondhatja róla a véleményét, de döntést a férfi hoz.)

2012. okt. 13. 00:07
 39/263 anonim ***** válasza:
15%
38-as, csak egyetlen gond van az érveléssel. Az elköttetésnél a pasi kizárólag a saját testéről dönt. A terhességnél azért van egy néma harmadik is.
2012. okt. 13. 00:16
 40/263 anonim ***** válasza:
68%
Aki nem tudna dönteni sehogy sem. Nincsenek gondolatai, a létezését nem fogja fel. Nem teljes értékű ember, nem úgy, mint a nő és a férfi.
2012. okt. 13. 02:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!