Mit tehetnék, hogy a feleségem ne ölje meg a gyerekemet?
31-es: ajánlom figyelmedbe ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Itt rendesen kiosztották azokat, akiknek esetleg életük párja volt fontosabb. Igazságot tenni persze képtelenség, csak érdekes megint az a kettős mérce, hogy a nőnek legyen fontosabb a gyereke, mint a férje, de a pasinak legyen fontosabb a nő, mint a gyereke...
Egy embernek, aki szeretné azt a babát, nem egy magzat, hanem az kicsi gyermeke, aki hozzátartozik és már növekedik, akit alig vár, hogy lásson! Mivel ő szeretné, természetesen nagyon fájdalmas dolog ez neki!
Miért kell kiosztani? Nektek,- akik szerint a feleség minta karrierista és feleség, mert nem érdekli, hogy a párja "belehal" , ha elveszi a gyerekét,- van babátok?
Remélem, hogy nincs!!!!!
Egyébként tényleg nem árt elgondolkodni a folytatáson. Biztos, hogy akar gyermeket bármikor is? Ha nem, akkor ti alapvetően nem egyeztek egy nagyon-nagyon fontos kérdésben. Sok nő meg Mekkáig elzarándokolna, ha lenne egy pasija, aki szeretne babát vele...
Én pl. nem most tervezem, másoddiploma küszöbén vagyok, és a karrierem elején, DE ha teherbe esnék, fel se merülne a gondolat. Akarok gyereket MAJD, nem most, védekezünk is, de ha jön, jön. Csak mert nekem kényelmetlen egy kicsit, még az én felelősségem (is), hogy ez az élet létrejött, nem dobom el.
Az akkor is egy magzat. A feleségét ismeri, tudja, mi a kedvenc színe, zenéje, mi vidítja fel, ha rossz kedve van, van saját véleménye, gondolatai, akarata.
A gyerek még senki.
De ezt a kérdést nem a "legtöbb pasi" tette fel, hanem egy adott pasi. Komolyan, ellenkező esetben, ha a nő akarná a gyereket, a férfi nem, akkor már el lenne mondva mindennek, és a nőt azonnali szakításra és a gyerek megtartására buzdítaná a tömeg. (A hozzászólások többségében szerepelnének a következő szavak: gyökér, önző, szemétláda, aljas, bűnöző stb.)
De hogy egy pasi kiálljon a születendő gyerkéért - akár a feleségével szemben is?! Pfuj, abnormális dolog, inkább haljon meg a magzat (igen, valóban az, de mit változtat ez bármin???), aztán ha majd asszonykára épp rájön a baba-akaró hormonhullám, akkor aztán legyen baba, de izibe...!
Ez olyan dolog, hogy a pasi véleménye számít, de nem dönthet. Csupán azért, mert a nő szabad ember, és nem kényszeríthető semmire. Se abortuszra, se gyerekvállalásra. És még egyszer, nem azért, mert NŐ, hanem mert SZABAD.
(Pl. a férfi meg arra nem kötelezhető, hogy elköttesse (vagy ne) magát. A nő elmondhatja róla a véleményét, de döntést a férfi hoz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!