Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vehetnék a szüleimnek...

Mit vehetnék a szüleimnek házassági évfordulóra?

Figyelt kérdés
az anyukám sokszor ül számítógép előtt, mivel ott dolgozik és sokszor utazik. apukám szeret a kertben tevékenykedni, olvasni.
2009. aug. 6. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:

miért kéne neked venni valamit?

ez kettőjük ünnepe.

2009. aug. 6. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem te semmit ne vegyél, ez csak az ő ünnepük. én sem szoktam nekik venni semmit.
2009. aug. 6. 13:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha szoktál és szeretnél kedveskedni, egy kis doboz desszert a legjobb ajándék szerintem.
2009. aug. 6. 13:27
 4/8 anonim válasza:

Vegyél egy szivecske formájú képkeretet és tegyél be róluk egy képet! Vagy akár az egész családról készíthetsz képet, és azt is beleteheted. De évfordulóra jobb kettejükről!

Vagy csinálhatsz nekik "szerelemsütiket" . Annyi hogy csinálsz valami egyszerű sütit és egy cetlire felírtsz valami szépet, és azokat a cetliket beleteszed a sütikbe...

2009. aug. 6. 13:41
 5/8 anonim ***** válasza:
62%

Én igesni szoktam anyukámék évfordulójára venni valami kis apróságot,mert megérdemlik annyi év után...

Szerintem is képkeretet csinálj benne a családról egy kis képpel és egy "örökre eggyüt" felírattal vagy ilyesmi :)

Nekem nagyon örültek anyu elis sírta magát..

2009. aug. 6. 14:01
 6/8 anonim ***** válasza:
csak ne azt írd együtt helyett, hogy eggyüt ...
2009. aug. 6. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mennyi idős vagy, de süthetnél pl gyümölcstortát, és meggyből ki lehetne rakni az évforduló számát.
2009. aug. 6. 14:47
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen amugy 17 vagyok :)
2009. aug. 6. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!