Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a Csenger névről?...

Mit gondolsz a Csenger névről? Nem lányos? Vagy egyáltalán olyan mint egy keresztnév? Eddig a Csongor tetszett, de most rátaláltam erre, maradjunk inkább a Csongornál?

Figyelt kérdés

2012. okt. 11. 15:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

én sokat utaztam a csengeri busszal és tele volt velük.

akkor helyesbítek cigány kisváros :D

2012. okt. 11. 18:42
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Én nem adnék falu meg város neveket a gyereknek. Ennyierővel hívhatnád Rákospalotának, Kecskemétnek, vagy Zalakarosnak is..
2012. okt. 11. 18:52
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

12. vagyok. Gondolom nem szabolcsi vagy, vagy még nem hallottál arról, hogy Csenger az egy település és leginkább azért is merült fel mint lehetséges név.

Na most akkor ahol laksz, egy környékbeli kisváros, vagy falu nevét képzeld el a gyereknek. Ugyanolyan röhejes a Csenger is, igen.

2012. okt. 11. 18:53
 14/21 A kérdező kommentje:

Oké, értettem nem tetszik senkinek :)

De azért mert városnév is az ne legyen indok. Kecskémet gyerek nem is szaladgál sok, de Gyula azért van egy pár :)

2012. okt. 11. 18:54
 15/21 A kérdező kommentje:
Egyébként nem Csengersima ez a település? A román határnál?
2012. okt. 11. 18:55
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem, van sima Csenger is.
2012. okt. 11. 18:59
 17/21 anonim ***** válasza:
ha jól tudom mátészalka mellett
2012. okt. 11. 19:03
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Csenger nem Mátészalka mellett van. 30 km távolságra vannak egymástól. Csenger nem település ha nem város. Ez a Wikipédián is le van írva. Én már mentem Csengerből Mátészalkára busszal, de állíthatom hogy a legtöbb cigány Porcsalmánál és Szamosangyalosnál száll fel. :)
2012. okt. 11. 19:14
 19/21 anonim ***** válasza:
58%

"Csenger nem település, hanem város."

A település az a hely, ahol emberek tartósan megtelepednek, laknak, élnek és dolgoznak. Általános szóhasználattal nevezhetik falunak, községnek, városnak, vagy más, huzamos emberi megtelepedést jelentő közösségi formációnak is.

2012. okt. 11. 19:32
 20/21 anonim ***** válasza:
73%
a város is település :D
2012. okt. 12. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!