Eddig nem akarta a babát, most akarja. Mit tehetnék? Bízzak benne?
3 éve együtt voltunk és tegnap kiderült,hogy 6 hetes terhes vagyok.Nem terveztük a babát,de nem gondoltam,hogy akkora gond lenne,mert anyagilag nagyon jól állunk,nem jelentene gondot egy baba.Viszont ő közölte,hogy nem akar gyereket és a vége az lett a veszekedésnek,hogy szakítottunk.
Ma találkoztunk és mondta,hogy gondolkozott és nem akar elveszíteni,mert fontos vagyok a számára.Mondtam neki,hogy nem érdekel,mit mondd,mert nem szeretem azok után,ahogy beszélt velem.De ez nem igaz,mert még mindig szeretem...
Azt mondta,hogy átgondolt mindent és ő is szeretné a babát.Mondtam,hogy most ezt gondolja,tegnap még azt mondta,hogy neki nem kell gyerek és ki tudja,2 vagy 3 hét múlva mit fog gondolni.Erre azt mondta,hogy bízhatok benne,hiszen már bizonyított,képes volt változni értem.
Jó,ez tényleg így van,mert mikor megismerkedtünk,akkor eléggé nőcsábász típus volt és teljesen megváltozott azóta,amióta együtt vagyunk.De most nem tudom,hogy mit tegyek...
Tudja,hogy nélküle el kellene vetetnem,nem tudnám egyedül vállalni.
Szeretnék bízni benne,de a tegnapi vitánk után nem tudom,hogy mi lenne a jó választás.Szeretném a babát nagyon,de egyedül nem tudom felnevelni.
20,L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!