Szerinted melyik a jobb huszonévesen?
1. Vannak, akik 20-25 éves koruk közt összeköltöznek a párjukkal, férjhez mennek, gyereket szülnek, mosnak-főznek, rendezik a közös lakást (már ha nem a szülőknél élnek), dolgoznak, fizetik a számlákat, élnek, mint akik, 10-20 éve házasok (értem ezt úgy, hogy olyanok a koruk ellenére, mint akik már 40 évesek). Nem hasonlítanak a fiatal korosztályhoz, huszon pár évesen már a tetőfokát élik az életüknek. Munka, család és hasonlók.
2. vannak, akik 20-25 évesen otthon élnek, akkor is, ha párkapcsolatban vannak. Egyik fél-másik fél a szülőknél, otthon, ahol eddig is éltek. Tanulnak, esetleg dolgoznak, esetleg mindkettő egyszerre. Családtervezés kérdése a későbbiekben. Munkából pénzgyűjtés a jövőre nézve, illetve otthon besegítés pénzzel és egyéb dolgokkal. Baráti társaságba járás, illetve sok közös program kettesben a barátnak és barátnőnek, akik komoly kapcsolatban vannak, de eljegyzés és efféle dolgok nem kerülnek szóba ennyi idősen.
Kíváncsi vagyok, hogy ki melyiket tartja jobbnak és miért.
Nekem az első, így élem az életemet is.
21 évesen elköltöztem otthonról, együtt élünk a párommal, külön a szülőktől. Azonban az, hogy együtt élünk, nem jár azzal, hogy a korunk ellenére olyanok vagyunk mint a 40 évesek. Gyermekük még nincs, és várhatóan jó pár évig nem is lesz.
Te úgy gondolod, hogy akik fiatalon, hosszú párkapcsolat után összeköltöztek azok nem tudnak baráti társaságba, szórakozni, kikapcsolódni járni? Az együttélés nem jelenti azt, hogy automatikusan meg is öregszik az ember.
Szóval ez egy jó nagy butaság amit felvázoltál..
18 évesen elköltöztetem otthonról, albérletbe. Egyetemet végeztem, 23 évesen befejeztem, szünetekben dolgoztam.
Most vagyok 23, kiköltöztem külföldre a külföldi páromhoz. Munkát keresek.
Tehát előbb az első kategória voltam, majd a 2.
VÉleményem szerint körülmény és helyzetfüggő, melyik a jobb. 25 évesen azért ne éljen a szülei nyakán az ember, hanem álljon a saját lábára. VIszont amíg tanul, semmi gond nincs ezzel. A 18 évesen összeköltözünk 20 évesen meg megházasodunk dolgot sem népszerűsíteném, mert mindenki tudja, milyen a tini szerelem...na az ilyeneknek lesz még 30 előtt válás a vége. Meg kell találni az arany középutat :)
pszichológust ide :D mennyi frusztrált lepontozó, úristen :))
Mi nem ok? Nem kelletek senkinek, és zavar ha valakinek van önbizalma vagy másképp alakult az élete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!