Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak még? Ez már...

Mit csináljak még? Ez már kikészít.

Figyelt kérdés

Először is bocsi amiért hosszú lessz egy kicsit. 3 héttel ezelőtt voltom utoljára együtt a férjemmel.Most távol voltam pár napig és azt hittem ha haza jövök akkor lessz egy jó kis szex vagy valami. Tegnapelőtt szépfehérneművel próbálkoztam persze semmi sem volt. Tenap már ruha nélkül feküdtem be mellé az ágyba de semmi.. Na, ma kitalálta hogy ünnepi vacsi lessz kettesben mert közeleg a szülinapom. Ki is találtuk hogy mi legyen a kaja meg minden és elment a boltba bevásárolni. Gondoltam én mire hazajön ki cicomázom magam egy kis smink haj belőve parfüm ez az... aztán vacsi és a folytatás.Fél 8 -ra kellett volna haza érnie de nem volt itt még háromnegyedkor sem ezért gondoltam hogy felhívom.Közölte hogy tíz perc múlva itt van a haverjával ugyanis ő hozza haza. Miért kellet a haverral jönni??? Miért nem tudott busszal mint eddig mindig??? Nem volt elég 4 óra a vásárlásra??? Én ezt nem értem. Jelenleg a helyzet az az hogy én itt ülök a gép előtt vakolatban illatfelhőben , ő meg a konyhába főz és társalog a barátjával. Szerintetek ennek mi a címe? Nincs oka a felháborodásomnak?

A válaszokat előre is köszönöm.

2009. aug. 5. 21:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:08

"a férfiak nem értik a nők gondolatmenetét (az esetek legalább 90%-ában). Mondhatnám egyszerűek mint a faék."

ha nők nem mondják meg, hogy mit akarnak, akkor a férfiak honnan tudnák? ilyenektől szoktam kiakadni és is. miért várjatok el, hogy gondolatolvasók legyünk.

ha egy nő gondol valamit, akkor az az ő gondolta és nem a párjáé

2009. aug. 6. 01:15
 22/22 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Ha egy picit visszalapozól akkor látod hogy meg írtam már hogy beszéltem vele. Elmondtam neki hogy mi a bajom. Köszi a válaszokat.
2009. aug. 6. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!