Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék kicsit keresztbe...

Hogyan tudnék kicsit keresztbetenni a férjemnek?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon elszállt és érdekelne van e itt valaki aki kicsit megszorongatta a párját figyelmeztetésként.

Nem kell durva dolgokra gondolni,de valami kis észheztérités nem ártana.

Beszélni nem lehet vele,túl öntelt és hibátlan ha értitek :)

2012. okt. 9. 12:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

reggelre pottyozd ki a fejet es fess csikokat a hajaba.

Ha felebred fraszt kap. A lotto ? csinalj ugy mintha te nyertel volna 10 mill de sajnos elfelejtetted feladni a szelveny es keresgeld a zsebedbe hagy bosszankodjon egy egesz napig.

2012. okt. 9. 13:38
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Akárhogy gondolkozom valami frappánson, mindig csak oda lyukadok ki, hogy ennek hatalmas sértődés és veszekedés lehet csak a vége. Fordított esetben én inkább próbálnám megerősíteni a párom ebben a meggyőződésében, hiszen nagy erőt tud adni, ha az ember magabiztos és elégedett magával. Miért akarnám lerombolni annak az önbizalmát, akit szeretek?
2012. okt. 9. 13:38
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat :)

A pöttyözés jó vicc lehet :D

A férjem jó humorú ember nem fog veszekedni de remélem lejjebb ad a fene nagy önbizalomból.

Dícsérem én is de amikor éjjel 11-kor áll neki ruhát próbálgatni és a tükör előtt feszitgetni az már idegesitő.Főleg hogy az egész szekrényt is kipakolja.Vagy akárhová megyünk minden tükörben kirakatban magát nézi.

Van benne valami hogy talán csak kifelé mutatja ezt és befelé bizalmatlan.De akkor is nagyon furcsa ez nekem.

2012. okt. 9. 13:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
csináld azt amit ö. ettöl frászt kap majd az tuti. Nézd magad a tükörbe, smink pár új ruha és ha meglátja milyen jol nézel ki lehet alább hagy az öndicséretével. de te persze dicsérd meg milyen jól néz ki.
2012. okt. 9. 14:00
 15/16 A kérdező kommentje:
:)
2012. okt. 9. 14:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Pont azt akartam leírni,amit a 14-es írt.Én megcsináltam a férjemnél,és sikert értem el vele.Nekem is egy férfi ajánlotta,aki ilyen párkapcsolati gondokban segít,hogy mindig tegyem azt,amit ő.Nagyon csinosítsa magát,tegyem én is azt.Az én férjem is olyan,hogy ő emiatt nem verekedne,ha visszaszólok neki.

De bevált.:)Én értettem az elején is,hogy mire gondoltál :)

2012. okt. 9. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!