Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális vagyok? Nővérem nem...

Normális vagyok? Nővérem nem rég szült és én is gyereket akarok (persze nem most, csak pár év múlva).

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok és mint írtam fent, a nővérem nem rég szült. Ráadásul annyira meghatódok, mikor az utcán látok ilyen kis 1-2 éves picurkákat, Istenem annyira cukik :)

És állandóan az jár a fejemben, bárcsak idősebb lennék és lehetne gyerekem. Tudom, ez így tök hülyén hangzik, de nem tehetek róla, annyira édesek a pici kis lábacskáikkal meg a pici ujjacskáikkal és a kis babaarcukkal :)) Komolyan, annyira szomorú vagyok, hogy ennyi idősen még nem lehet gyerekem...mármint lehetne, de ma már nem annyira elfogadott, ha valaki ennyi idősen szül, szóval..

Normális vagyok?

2012. okt. 9. 10:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%

Cukik... elég hamar megnőnek.

Én is akartam ennyi idősen gyereket, és azt hittem, mindent tudok róluk. A lényeg, hogy nagyon édesek. Persze néha sírnak és kell nekik pelenka.

Ma már el tudom képzelni, hogy sokkal több felelősséggel jár, mint gondoltam, és még így sem tudom, mennyivel, hisz nincs gyerekem, de szerintem - javítsatok ki - sok olyan dolog van, amire nem lehet felkészülni, amivel az ember csak akkor szembesülhet, ha szülő.

25/L

2012. okt. 9. 11:14
 12/16 anonim ***** válasza:
92%

Pont ez az, hogy tulajdonképpen lehetne. Normálisak az érzelmeid.

Ugorj fel a nővéredhez babázni, amikor csak lehetőséged van rá, egy kicsit tapasztalsz is ezzel, de persze ez nem olyan lesz teljesen, mint anyának lenni.

2012. okt. 9. 11:48
 13/16 anonim ***** válasza:
96%
Egy baba addig cuki, míg nem neked kell tisztába tenni, nem te hallgatod a hisztit, nem te éjszakázol vele, nem te törlöd a nyálát, hányást ilyesmit. Én is egy pár órát elvagyok velük, eljátszom meg ilyenek, de 0-24ben csinálni nem kis feladat, ezért jó darabig nem is lesz gyerekem. Másrészt az ember máséval máshogy áll, mint a sajátjához.
2012. okt. 9. 11:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Marha jó, hogy le lettem pontozva, csak mert egy 15 évesnek azt mondom, hogy korai lenne még szülnie.

Bezzeg más kérdéseknél meg, amikor tinik írják, hogy terhesek, akkor le vannak ugatva, hogy ilyen fiatalon elrontották az életüket, stb.

Nagyon érdekes ez az oldal...

2012. okt. 9. 12:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Tényleg természetes érzés ez.De tényleg egyelőre babázz a nővéred babájával.

Illetve ajánlanék neked egy filmet: Az a cime hogy: A legszebb dolog.

minden leendő anyukával és apukával megnézetném. mert nagyon szépen árnyalják az anyaság mindkét oldalát

2012. okt. 9. 13:08
 16/16 anonim ***** válasza:

fura. én 15 évesen inkább örültem, hogy fiatal vagyok, nem kell komolyabb kötelezettségeket vállalnom, és max megnéztem egy kisbabát ha cuki volt.

most, 10 évvel később sem minden vágyam egy gyerek. majd ha 30 felé előjönnek az anyai ösztönök, akkor szülök.

mindennek van pozitív és negatív oldala, ezt ne feledd.

2012. okt. 9. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!