Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a férjemmel,...

Mit csináljak a férjemmel, hogy ne járjon el mindig otthonrol?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk házasok,most költöztünk bele a házunkba,és ő mindig eljár otthonrol.A szülei mellé költözött egy egyedül állo nő a fiával,kb.30éves,és hozzá jár kávéra nagyon gyakran,és ez engem nagyon bosszant.Azt mondja nem akar tőle semmit,csak szeret vele beszélgetni.És engem megesz a féltékenység.Én nem tudok vele menni,mert van egy 6 honapos kisfiunk.
2009. aug. 5. 15:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%

sürgősen beszélj vele, hogy ez téged mennyire bánt. ne légy szemrehányó, ne mártírkodj, de mond el neki, hogy nem szeretnéd, ha a nőhöz járkálna (ő mit szólna, ha te mennél idegen hapsik lakására?!)

másik: vegye ki a részét a babázásból, egyfelől téged segíteni, másfelől, mert ilyewnkor minden normális hapsi büszke a babára, nem rohangál sehova. ha pedig uncsizik, veled csináljon programot (együtt kávézzatok, sétáljatok, menjetek fagyizni...)

a lényeg tehát: őszintén mond el neki, mennyire bánt a viselkedése és élje bele magát a helyzetedbe

sok sikert!

2009. aug. 5. 15:11
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha elhiszed, hogy kávézni jár át, akkor nagyon naiv vagy.

Mond meg neki, hogy ezentúl a nő menjen hozzátok kávézni és beszélgessenek ott. Ha nincs titkolnivalójuk, akkor te is ott lehetsz a diskurálásnál. Ha tiltakozik, akkor biztos, hogy kaki van a biliben.

2009. aug. 5. 15:12
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
egyetértek a 2. válaszolóval, teljesen igaza van.
2009. aug. 5. 15:13
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát próbáld vele megértetni, hogy mennyire fáj ez neked.Mondd, hogy te is vágysz egy kis beszélgetésre az egésznapos pelenkázás és gyerekgondozás mellett.Miért nem veletek tölti azt az időt, amit ezzel a nővel.Nehogy túl késő legyen.Mondd el neki, hogy ez abszolút nem normális dolog.Az én férjem addig ápolgatta egy barátnőm lelkét, hogy szerelmes lett belé.Az én kisfiam is ekkor volt 6 hónapos.
2009. aug. 5. 15:14
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele és adj neki ultimátumot neki és ha nem tartja be, akkor ne légy tovább ilyen naív. Otthon nincs kávétok? És Veled nem tud beszélgetni? Vagy esetleg a pici babával foglalkozni? Én biztos átsétálnék a szomszédasszonyhoz is és megkérném, hogy fejezze be a kávéztatást. Egy egyedülálló nőhöz nem szoktam csak a beszélgetés kedvéért járni a pasik.
2009. aug. 5. 15:18
 6/20 anonim ***** válasza:
77%
jav.: szoktak
2009. aug. 5. 15:19
 7/20 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele,de mindig azt mondja hogy én láton rosszul a helyzetet,és ő engem szeret.Mondtam hogy akkor menjen ha én is tudok a kicsivel,de erre azt mondta,hogy nem fogja nézni,ahogy én bunkoskodom a nővel.
2009. aug. 5. 15:30
 8/20 anonim ***** válasza:
89%

Nézz meg pár Hazudj, ha tudsz részt, aztán hívd meg a nőt kávézni vagy beszélgetni, úgy hogy a férfi is ott van aztán figyeld a viselkedésüket.Könnyen rájössz, ha hazudnak valamiben. Ne legyél vele bunkó, vedd úgy, mintha a barátnődet hívtad volna át.

Na amúgy, figyelj oda. Próbál közös programot csinálni a férjeddel, hogy ne legyen ideje más nőhöz járkálni. Csavard az ujjad köré, és csábítsd el újra. Rosszabik esetben állítsd rá az anyósod, ha jó kapcsolatban vagy vele, mondd el neki, hogy mennyire rosszul esik neked, hogy a fia másik nőhöz járkál. Ne fesd egyébként rögtön az ördögöt a falra, nekem is van olyan barátom, aki házas és majdnem minden nap együtt töltünk egy kis időt, és soha semmi nem volt köztünk, csak barátok vagyunk, amit a felesége is felfogott.

2009. aug. 5. 15:40
 9/20 A kérdező kommentje:
A legszebb,hogy az a nő lett az anyosom legjobb barátnője,és most Egyiptomban van vele.Most a nő nincs otthon csak jövő héten jönnek haza.Amugy a nő nem nagy eset,de félek,mert rengeteg pénze van,és ha az ujja köré tekeri a féjem,akkor ne tudom mi lesz.Már mondtam neki hogy hazaköltözöm ha nem változik meg.Erre azt mondta hogy nem fog oda járni,csak ha nagyon szügséges.Majd meglátom hogy mi fog változni jövő héttől,ha hazajönnek a kirándulásbol.
2009. aug. 5. 15:48
 10/20 anonim ***** válasza:
Mi van? Mi az, hogyha csak nagyon szükséges? Mi nagyon szükséges, a nőnek szüksége van nagyon már, akkor átugrik? Ezt nem értem és Téged sem értelek, miért tűröd ezt.
2009. aug. 5. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!