Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ötlet lenne elköltözni...

Milyen ötlet lenne elköltözni itthonról, felmondani, idegen városban munkát keresni?

Figyelt kérdés
Van némi félretett pénzem, a jelenlegi munkahelyemen felmondanék (pár hónapja szeretnék már felmondani). Van egy város, ahol a tesóm is él jelenleg, koleszos, ott tanul. Arra gondoltam, hogy felmondok itthon, kiköltözök abba a városba, egy szobát kibérelnék és elkezdenék munkát keresni. Sorra mennék az üzletekbe, kérdezgetni, hogy vesznek-e fel dolgozót. Ez egyszer bevált már, így kaptam a 2. munkámat anno. Szerintetek? Ugyanis úgy gondolom, hogy amíg innen nem lépek ki, nem tudok tovább menni, hisz előbb az új munkást is be kellene tanítani stb, tehát ha adott lenne egy új lehetőség, nem hiszem, hogy addig várnának míg emitt kilépek.
2012. okt. 7. 20:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs több szabadságom ebben az évben. De a ötlet maga jó, én is valahogy így képzeltem el a munkakeresést.
2012. okt. 8. 07:43
 12/14 A kérdező kommentje:
Egy 100.000-120.000-es fizetés nekem maga lenne az álom.
2012. okt. 8. 09:05
 13/14 A kérdező kommentje:
Szóval ennyiért már költöznék ha kell.
2012. okt. 8. 09:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Van sok üzlet ami hétvégén is nyitva van (ha máskor nem szombat délelőtt), főleg ha nagyobb városról van szó. Esetleg ha leutaznál péntek este és szombaton tennél egy próbát? Készíthetnél magadnak előre egy tervet, hogy hogy tudsz a legkevesebb idő alatt a legtöbb üzletbe eljutni: útvonal, nyitvatartási idő (leghosszabban nyitva tartóba mész utoljára)stb... Tesódat is megkérheted, hogy figyelje hol van kitéve, hogy eladót keresnek, sokszor kiírják az adott üzletbe, hogy lehet jelentkezni önéletrajzzal. Melyik városról van amúgy szó? Hátha tud valaki olyat ajánlani ott, ahova sok embert keresnek (pl. tesco ilyesmi) és akkor ha lenne vmi kevésbé jó, de biztos akkor az mellett ott a városban élve kereshetnél jobbat.
2012. okt. 8. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!