Mit szólnátok hozzá, ha a 19 éves lányotok egy 49éves férfival állítana haza?
A férfivel semmi gond nincs, rendes, okos, ember, jó egzisztenciával, csak épp ott a 30 év korkülönbség. A férfi lánya több, mint 5 évvel idősebb a barátnőnél, és a kislány apjánál is idősebb néhány évvel az ujdonsült 'pasi'
Elfogadnátok?
45.-ös vagyok.
Mééé pontoztatok le..?
Én örülnék, ha a lányom ilyennel állt volna össze...
Mert sajnos egy cigánnyal...:(((
egy rasszista anya
Nem néztem a hozzászólásokat, de beverném a képét a pasasnak.
Vagy zakkant (50 évesen nincs családja és nem talál magának normális felnőtt nőt) vagy zakkant és felelőtlen, 60 évesen akar majd gyereket és hogy a lány 40 évesen majd özvegy legyen egyedül egy kisgyerekkel. Ha meg nem akar vele komoly kapcsolatot akkor ne ismerkedjen a szüleivel.
eszembe se jutna apukorú hapsival járni...49 éves épp....számomra megdöbbentő, igaz, én sose buktam a túlságosan öregebb hapsikra...sőt...
de azt kikérem apukám nevében, hogy ilyen korban otthon ülnek az emberek, és nincs szexuális életük...anyukámmal rendszeresen élnek nemi életet (nem nézem végig, de egyértelmüen tudomásom van róla...), fiatalosak, buliznak is (na nem a discoban, ahova tizenhatévesek járnak...) és legalább tiz évet letagadhatnak a korukból...azért ne irjuk le őket:)
24L
"de azt kikérem apukám nevében, hogy ilyen korban otthon ülnek az emberek, és nincs szexuális életük...anyukámmal rendszeresen élnek nemi életet (nem nézem végig, de egyértelmüen tudomásom van róla...), fiatalosak, buliznak is (na nem a discoban, ahova tizenhatévesek járnak...) és legalább tiz évet letagadhatnak a korukból...azért ne irjuk le őket:) "
Vannak ilyenek. De a nagy átlag nem ilyen sajnos! Márpedig az általánosítás az átlagból következik.
Nem kell őket leírni,de nekem senki ne mondja,hogy az teljesen normális, hogy egy jócskán középkorú uraság a lányánál fiatalabb libával kezd.
És orvos,nahát,de fura...
Még véletlenül sem mondjuk általános iskolai tanár,minimálbérrel.Sokakat vonz a jól menő praxis,egyértelműen könnyebb beleülni a készbe,mint keményen megdolgozni a kenyérért, mint sok más fiatal teszi.
nem..egyáltalán nem normális, hogy egy 49éves hapsi 19 éves lányokkal hetyeg...
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!