Szerintetek szégyen, hogy nem költözök el itthonról?
A pénz meglenne kp-ban lakásra, dolgozok is, de sajnálok 40-50 ezreket kiadni rezsire mikor alig vagyok otthon. Meg ugye elesnék még kb. 50 ezer kamattól is. Amúgy nem nyomorgunk, családi házban lakunk és beszállok 20-30-al.
32/F
Nem szégyen,csupán praktikus.
Párom se költözött el a szüleitől csak velem.Addig egyrészt anyagi okokból se,másrészt nem bír egyedül lenni.
Nekem nem volt gond hogy 2 randi után szüleinek bemutatkozni,és az se hogy legtöbbször ő jött inkább hozzám (én albérletben voltam már több éve).
Normális szülőkkel semmi baj nincs ezzel.
Csak tudni kell leszakadni ha van megfelelő nő akivel lehet.
ha ennyi idősen otthon él egy férfi, akkor sztem vannak annyira normális szülei, h nem szólnak bele az életébe, mert különben már rég lelépett volna.
az pedig becsülendő, hogy takarékos, nem herdálja a pénzt, és már van annyi, h ha kell, akkor venni tud önállóan egy lakást, és nem kell 20 évig hitelt nyögni.
ha összeismerkednék egy ilyen pasival, akkor az azért feltétel lenne egy komoly kapcsolathoz, hogy költözzön el, de amíg nincs kiért ill. miért, addig miért ne élhetne otthon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!