Szerintetek szégyen, hogy nem költözök el itthonról?
A pénz meglenne kp-ban lakásra, dolgozok is, de sajnálok 40-50 ezreket kiadni rezsire mikor alig vagyok otthon. Meg ugye elesnék még kb. 50 ezer kamattól is. Amúgy nem nyomorgunk, családi házban lakunk és beszállok 20-30-al.
32/F
Szerintem ha az otthoniaknak ez jó, a barátnőd/feleséged sem replikázik miatta...
akkor tedd azt ami neked a legjobb. Másnak ehhez édeskevés rálátása és gőze van.
Hát őszintén én nem szívesen járnék veled. Nem azért, mert arra utazok, hogy legyen lakása a pasiknak.
De egyik az, most elkezdünk randizgatni, járni, akkor mindig hozzám kell jönni, vagy egyből pofa vizit van a szüleidnél? Meg ne merjek éjszaka kimenni a hálószobádból, nehogy anyád rámnyissa az ajtót, míg pisilek? Igaziból egy tizenévsnél biztos ez nem ciki, de azért 30 feletti felnőtt nőknek ettől feláll a szőr a hátán.
Arról nem beszélve, hogy az a harmincas pasi, akit az anyjától "veszel át" együttélésre, az nem egy főnyeremény. Elvégre már 32 éves vagy és anyucikád mégmindig mossa a gatyáidat, mosogat stb.
Tudom, hogy kényelmes és olcsó otthon lakni, de azért egy felnőtt férfi, aki "sajnálja" a pénzt az önálló életre a szememben nem felnőtt.
Le lehet pontozni a hatost, meg a hetest, de így van, ha tetszik, ha nem :)
Kedves Kérdező! Szerintem lépj minél előbb! Ez nem azt jelenti, hogy utálni kell a családodat, vagy hogy a barátnőd majd csak egy elkényeztetett liba lesz (saját ház), de tényleg, legyél felnőtt!
Méghogy lakótársakkal jobb, mint otthon saját házban a szülőkkel???
Kérdező, szerintem 32 évesen nem kell már efféle "trendi" marhaságokkal törődnöd, és főleg azzal nem, hogy mások mit gondolnak. Élj úgy, ahogy neked jól esik.
Amellett a sok fintorgót kérdezem: ha pl. külön él valaki, és később odaköltözik az édesanyja, - mivel teszem azt, nem tudja magát ellátni önállóan már - akkor az illető "gyerek" újra életképtelen, önállótlan, stb. lesz, mivel az anyjával él közös háztartásban? Gondolkozzatok már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!