Megmondjam a barátom anyukájának? Vagy inkább engedjem hogy tovább használjon a hazugságaihoz?
Mivel már anyuka vagyok, így az jutott eszembe, hogy vajon mit szólna anyukája ha az egyik hazugság kiderülne a sok közül és lebuknátok?
Nagyon nagyot csalódna benned és elkönyvelne hazudozónak a fiával együtt. Onnan nehéz lenne visszaküzdeni magad arra a szintre ahol most vagy, mert látom jó lehet a viszonyotok.
Légy őszinte, ezt ő is értékelni fogja. Ha a barátod nem, onnan talán ki is derül mi lehet ebben a kapcsolatban a fontos számára.
Sok sikert!
Nekem is voltak zűrös barátaim, sohasem titkoltuk anyukámék előtt,hogy vannak, de nem is vertük nagydobra. Soha nem kértem senkit hazugságra ha valahol velük találkoztam.
Jó érzés cigizni, hazudni?
Én megmondanám a srácnak, vagy felvállalja kik a haverjai a szülei előtt is és a cigit is vagy engem elveszít. Én nem vagyok hajlandó részt venni a hazugságaiban. Mert ha most hazudik erről az anyjának akkor nekem ugyan miről hazudik majd később? Ha esertleg most nem is. Ja és miért hagyod magad kényelmetlen és megalázóhelyzetbe hozni? Ennyire nm lehetsz vak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!