Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért foglalkozik a párom más...

Miért foglalkozik a párom más lánnyal?

Figyelt kérdés

Az említett lány 2 évvel idősebb mint én, hatalmasak a mellei és eléggé duci. Amikor az exemmel jártam, eléggé nagy vihart kavart ez a lány közöttünk. Mostani párom gyakran nézegeti iwiwen, szóba hozza, pedig tudja mennyire utálom ezt a lányt. Lehet, hogy ez a lány tetszik neki mert nagyobbak a mellei mint nekem? Amikor először beszéltünk róla (megkérdezte miért lett vége az exemmel, és a csajnak is köze volt hozzá), azt mondta a húga által ismeri, és egy jó nagy r*banc. Rákérdeztem, tetszik-e neki, azt mondta nem mert buta lány, nem lehet vele beszélgetni. Ha egyszer sem beszélt vele, honnan tudja ezeket? Iwiwen kint van a lány címe, párom ezt is tudja, meg is mutatta a házat (családi házat) ahol a csaj lakik. Ha a csaj kiírná a telefonszámát, párom felhívná?! Tegnap vacsora közben mondta, hogy exem eljegyezte ezt a lányt. Mondtam hogy jó, nem érdekel legyenek boldogok (persze nem igaz mert nincsenek együtt). Attól félek, ez a csaj megint bekavar. A kívülállók szerint a párom nagyon szerelmes belém, velem tervezi a jövőjét, de akkor miért foglalkozik ennyire ezzel a lánnyal? Tudja hogy ezzel felidegesít, de péntek óta megfogadtam, hogy nem mutatom ki ha ideges vagyok. Azóta gyakrabban hozza elő.

Már az sem fáj ennyire ha a volt barátnőiről beszél.

2009. aug. 5. 09:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

szia!

csak nyugodtan gyanakodj magadban és ellenőrizgess,ha jónak látod.

nekem pont egy olyan lánnyal pattant le a barátom,akiről azt állította h ribanc és ostoba,se iskola,se meló stb

mégis...

én meg simán megnézném néha az e mailjeit telefonját bármit(pont nem érdekel ha ez gáz,mert amikor úgy gondoltam h nem teszek ilyet,mindig akkor jöttem rá,mikor már késő volt,h de bizony kellett volna),de csak akkor szólnék ha biztos vagyok a dolgomban.nekem nem mindegy hogy hülyének néznek e és főleg nem ,hogy meddig...

2009. aug. 5. 11:35
 12/16 A kérdező kommentje:

A telefonját rendszeresen megnézem, van hogy látja, van hogy titokban. (Hozzáteszem, ő is ezt teszi, de engem nem zavar, nincs titkolnivalóm előtte)

Email-ek között nem turkálok, mert ő sem olvassa az enyémeket (és nem is tudom a jelszavát).

Nem akarom hogy azt higgye nem bízom benne. Ha nem hozta volna elő ezt a témát, akkor nem aggodalmaskodnék ezen.

2009. aug. 5. 11:47
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Te még fiatalabb vagy a másik lánytól? Nem lehet, hogy túl fiatalnak tart egy komoly kapcsolathoz? Nem tudom, hogy mennyi vagy, szóval így nehéz megmondani, de ha 16-17, akkor egy 27 éves természetesen próbál egy olyan korú lányhoz közeledni, akivel komolyra fordulhatnak a dolgok.
2009. aug. 5. 11:49
 14/16 A kérdező kommentje:

19 vagyok (nemsokára 20).

Lehet, hogy én gondolkozom hülyén, de hogy lehet egy olyan emberrel komoly kapcsolatot kezdeni aki nem tanul, nem dolgozik, csak bulizik és a barátaival lóg, nem volt még komoly kapcsolata és a személyisége is visszataszító (számomra legalábbis az, hogy egy lány köpköd és káromkodik)

A cigiről nem is beszélve...

2009. aug. 5. 12:21
 15/16 anonim ***** válasza:

a legjobb amit tehetsz,hogy megbeszéled ezt a dolgot a pároddal,és világosan,nyíltan elmondod mi a problémád,és h neked az nagyon rosszul esik,mikor Ő(mámint a párod) fojton azt a csajt nézi,meg róla beszél.

és ha télleg szeret megérti,és abbahaggya majd.

egyébként én azért azt a csajt is megkérdezném hogy mi van,mert lehet h ő kavar be,de az is lehet h nem.ne vonj le hamar következtetéseket

sok sikert :-)

2009. aug. 5. 12:55
 16/16 A kérdező kommentje:

A lánnyal utáljuk egymást. Ha rákérdeznék, biztosan hazudna valamit. Arra jutottam, várok még, most nem szólok neki. Ha még egyszer beszél róla, rákérdezek.

Van a városunkban egy tó, és a tó felé vezető úton lakik a csaj, amikor a tóhoz mentünk akkor mutatta meg a párom.

Abba is belegondoltam, talán csak én reagálom túl. Elvégre én is nézelődök iwiwen, megnézek lányokat és fiúkat (akik esetleg helyesebbek mint a párom) de nem mondom el neki. Tudom hogy rosszul esne ha hallaná.

2009. aug. 5. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!