Miért foglalkozik a párom más lánnyal?
Az említett lány 2 évvel idősebb mint én, hatalmasak a mellei és eléggé duci. Amikor az exemmel jártam, eléggé nagy vihart kavart ez a lány közöttünk. Mostani párom gyakran nézegeti iwiwen, szóba hozza, pedig tudja mennyire utálom ezt a lányt. Lehet, hogy ez a lány tetszik neki mert nagyobbak a mellei mint nekem? Amikor először beszéltünk róla (megkérdezte miért lett vége az exemmel, és a csajnak is köze volt hozzá), azt mondta a húga által ismeri, és egy jó nagy r*banc. Rákérdeztem, tetszik-e neki, azt mondta nem mert buta lány, nem lehet vele beszélgetni. Ha egyszer sem beszélt vele, honnan tudja ezeket? Iwiwen kint van a lány címe, párom ezt is tudja, meg is mutatta a házat (családi házat) ahol a csaj lakik. Ha a csaj kiírná a telefonszámát, párom felhívná?! Tegnap vacsora közben mondta, hogy exem eljegyezte ezt a lányt. Mondtam hogy jó, nem érdekel legyenek boldogok (persze nem igaz mert nincsenek együtt). Attól félek, ez a csaj megint bekavar. A kívülállók szerint a párom nagyon szerelmes belém, velem tervezi a jövőjét, de akkor miért foglalkozik ennyire ezzel a lánnyal? Tudja hogy ezzel felidegesít, de péntek óta megfogadtam, hogy nem mutatom ki ha ideges vagyok. Azóta gyakrabban hozza elő.
Már az sem fáj ennyire ha a volt barátnőiről beszél.
Elsősorban a párod a hibás, nehét valakit táncba vinni ha nem hagyja magát.
Nem lehet, hogy irigy vagy erre a lányra? Mert a történet szempontjából például nincs jelentősége, hogy mekkora melle van.
Nem értem a szituációt. Minden embernek akadhat olyan személy a párján kívül, aki iszonyúan tetszik...S ha már így van 1. nem kezdek ki vele, 2. nem a páromnak fogom elújságolni, vagy egyáltalán beszélni róla.
Ha nem tudtad tisztázni, ill megértetni vele, hogy neked ez rosszul esik, akkor tényleg mi egyebet tehetsz, mint hogy nem veszel róla tudomást (azaz nem mutatod). De továbbra sem értem a párod, ne haragudj.
Arról nem is beszélve, hogy minek élnek nők, akik 18 éves koruk után sem bírják kitalálni magukat, és mindig a más pasija/frizurája/parfümje kell.
Remélem kigyomlálod egyszer s mindenkorra ezt a csajt a képből! Másként nem megy, sok sikert!
Úgy érzem rendben van minden. Eddig nagyon ráakaszkodtam, láttam hogy ez zavarja de nem szólt, hát megváltoztam.
Nem tiltok meg neki semmit, nem hívogatom óránként, hogy hol és kivel van. A szex is elég gyakori (napi 1 vagy 2). Azon kívül hogy a csajnak 90B-sek a mellei, nekem kisebb, semmivel nem jobb nálam a csaj.
Én úgy gondolom ha köztetek a pároddal valóban rendben lenne minden,akkor nem lenne itt a kérdésed.Tehát valami bibi csak van.Egyáltalán nem normális dolog,hogy a párod más nővel "idegesít" téged.A lányra nem mondanék semmit,mert teljesen mindegy Ő milyen,ha a párodat nem érdekelné.De mégis csak érdekli ha ennyit hallasz felőle.
Ez pedig azt jelenti,hogy a kapcsolatotokban valami nem oké.Az látszik,hogy Te még nagyon fiatalka vagy,ami persze nem bűn,csak ilyenkor az ember még naív tapasztalatlan,nem veszi a jeleket.Ne gondold,hogy egy férfit azzal magad mellett tarthatsz hosszútávon komoly kapcsolatra ha minden nap van sex,vagy akár napi többször.Azért egy értelmes gondolkodni tudó igényes férfinak ez nem elég,hogy fenntartson egy kapcsolatot,vagy csak arra elég,hogy azt is fenntartsa mondjuk egy másik mellett,vagy amíg keresgél.
Ülj le vele elbeszélgetni,hogy Ő hogy képzeli a kapcsolatotokat,mit akar a jövőben tőled,komolyan gondolja vagy csak futó kapcsolatnak,vannak-e komoly érzelmei feléd vagy csak 1 vagy neki a sok közül...stb...
Szóval ezeket tisztázd vele.De a viselkedéséből sajnos nem arra lehet következtetni,hogy Te vagy neki a nagy Ő.
Ha így lenne nem tenné kockára a kapcsolatot azzal,hogy nyíltan más nők felé érdeklődik,mert félne,hogy ezzel elveszít.De úgy tűnik ez nem tartja vissza,gondolkozz el ezen mondjon neked bármit is.
Nem akarok vele veszekedni, de ha rákérdezek veszekedés lesz belőle.
De nincs más választásom. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!