Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Hiányzik a...

Mit tehetnék? Hiányzik a halott apám, egy csomó mindent akartam még mondani neki.

Figyelt kérdés

14 éves voltam amikor anyám közölte velem, hogy apám már nem fog haza jönni, nagyon szarul esett de anyám teljesen kivolt ezért erősnek kellett lennem. Azért is rosszabb mert kiskorom óta nagyon apás voltam. Elmentem minden helyre ahol együtt voltunk és minden olyat csináltam amiről tudom hogy tetszene neki. Próbálom elhinni hogy tényleg mindent lát és tud. Mostanában valamiért nagyon sokat gondolok rá és sokkal jobban hiányzik mint eddig, arra gondoltam hogy beszélni kéne anyámmal de pár éve eléggé megromlott a kapcsolatunk és nem szeretett soha apámról beszélni. Neki már új férje van. Annyira jó lenne még legalább egyszer látni, de ez lehetetlen. Mit csináljak? Nem akarom elfelejteni de egy kicsit mégis jobb lenne.

25/F

2012. okt. 6. 10:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 24. 07:11
 12/13 anonim válasza:
Én most 15 éves vagyok, édesapámnak nagyon súlyos betegsége van, 12 éves korom óta. Szinte már nem is emlékszem, milyen volt a betegség előtt, annyit szenvedtünk már azóta. Több, mint 5 születésnapot, és még számtalan eseményt ünnepeltünk a kórházban. Utóbbi 3 évben többet töltött ott, mint itthon. Sajnos a betegsége szövődményeként számtalanszor került olyan zavart állapotba, hogy lassan csinált mindent, egész nap aludt, nem tudott gondolkodni. Ezen a helyzeten mindig segített egy infúzió, de minden egyes rosszulléttel egyre rosszabb lett az agya. Idén eddig több, mint 10-szer került ilyen állapotba, nemrég már 5 naponta. Most már az infúzió sem segített. Ha kinyitja a szemét, pár szót szól zavarodottan, aztán újra elalszik. Most, hogy ezt a választ írom, elég nagy esély van arra, hogy holnap már nem ébred fel. Édesanyámat és nagymamámat is megkérdeztem, mindketten azt mondták: erős legyél, mert itt van a vége. Ez alatt a 3 év alatt többször tűnt úgy, hogy már akkor meghal, és többször tűnt úgy, hogy felépül. Én láttam mamám testvérét, és az ő feleségét is, ahogy sorra épülnek le, és láttam őket utolsó napjaikban. Iszonyatosan nehéz ezt leírni, sőt, elfogadni, de Édesapámon most ugyan azt látom, mint rajtuk, a halál előtti napokban.Valamiért úgy éreztem, kicsit jobb lesz ha ezt leírom, mert most abszolút nem találom a helyem. Én is annyi mindent szerettem volna még csinálni vele, de az Isten nem így akarta. Édesapám, az agyi történései miatt, idén már nem akart beszélni semmiről, ha mondtam neki valamit, válaszolt, de nem érdekelte, csak nézett ki a fejéből. Így tényleg semmi lehetőségem nem volt, hogy a legfontosabb dolgokat megbeszéljem vele, vagy még utoljára nézzünk együtt egy filmet, vagy akár mit.Rajta már csak egy valóságos csoda segíthet. Én voltam az, aki egészen a mai napig hittem a gyógyulásban, de amilyen állapotban ma volt, be kell látnom, itt a vége. (Nehogy ezt valaki áprilisi tréfának vegye, mert ez halálosan komoly, ilyennel még az utolsó gazember sem viccelne!) :'(
2015. ápr. 1. 21:02
 13/13 anonim válasza:
En is 14 éves vagyok és 1 honapja halt meg apam
2018. márc. 1. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!