Hogy költözzünk el anyámmal?
Hát elég sok ember kénytelen ennyi pénzből megélni, vagy még kevesebből.
Ötletem nincs.
Vagy összehúzzátok magatokat az albérletben, vagy maradtok.
Esetleg te is vállalhatsz munkát, ha elég idős vagy már.
Lehetne még eltartási szerződéssel egy idős nénit vagy bácsit elvállalni, akinek a lakásában lakhatnátok is, az eltartás és gondozás fejében örökölnétek a lakását/házát... (Bár anyukád 90ezer Ft-jából ti sem tudtok megélni, nemhogy még egy harmadik személyt is eltartani.)
Nagyszülők, rokonok?...
Anyukád nem tud más állást vállalni, ahol többet kereshetne? (Vagy a mostani állása mellett másodállásként pl. takarítani menni?)
Szia!
Nagyszüleid? Mi hozzájuk költöztünk mikor elváltak a szüleim. Vállaltam diák munkát, meg anya is a munkahelye mellett elvállalt alkalmi munkákat. Kb 2-3 év alatt sikerült elég jól összeszednünk magunkat, és akkor tudtunk venni egy kis házat vidéken. Nem tudom hol laksz, de Pest környéki falukban (ahonnan kb 45 perc az út Pestre, anyukámék is ilyen helyen laknak) hallottam már 20.000+rezsiért is kiabó házakat.
Szia 7:10-es vok.
Van egy pár oldal ahol széttudsz nézni, hátha találsz vmit: www.mads.hu, www.minddiak.hu, www.iskolaszovetkezetek.hu.
Szia. Jól teszitek, ha elköltöztök. Én anyumat is tönkre tette az apám, aztán az élettársa. Akkor olcsón vettük egy házat 4 millióért, ma kb 6-ot érne. Hitelre lehet, hogy tudnátok venni úgy egy egyszerűbb házat, hogy kevesebb a havi részlet, mint amennyi lenne az albérlet.. Aztán kifestitek a házat, kertet rendbe rakjátok, akkor máris többet ér a ház, ha a későbbiekben el szeretnétek költözni.
Mi a 4 milliós házra áldoztunk 1 milliót, plussz ott laktunk pár évig és 16 millióra felment az ára =) Abból pedig már tudtok majd venni egy lakást pesten.. persze nem most. Amúgy, ha kell kertet szívesen segítek rendbe rakni, pakolni búrotokat és festeni is tudok, persze ingyen. Addig pedig 1-2 hónapra költözzetek albérletbe és ott kerestek lakást/házat vidéken. Legalábbis én így tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!