Ha egy férfi képes megcsinálni a női munkát akkor egy nőnek képesnek kell lennie a férfimunkára?
Tuti nem főznék mosnék rá ilyen után.
Én minden ilyet megtanultam nagypapámtól,mérnök is vagyok nő léttemre,maximum a fizikai erőnlétem szab határt,de leginkább az sem.
De párom nem nézné végig hogy fúrót veszek a kezembe,őt idézve azzal a férfiasságát is le lehetne vágni akkor már.
(viszont a házimunka ellen nem ellenkezik,főz mosgat takarit szó nélkül)
Férfi munka???? Női munka????Jézusom...szerintem csak munka van. Az csinálja meg aki ráér, vagy akinek nagyobb a kedve.
Ilyen flegma volt a férjed a házasságkötés előtt is??
Keresd meg a maygar népmesékben azt a mesét, amelyik éppen erről szól. A címét nem tudom, de arról szól, hogy a fickó folyton becsmérli a felesége munkáját, hogy fél kézzel is megcsinálná stb. Egy napra cserélnek: a férfi megy a konyhába és a kertbe dolgozni, a nő peidg a mezőre. A vége az, hogy a férfi rájön, hogy nagyon is sok munkát végez a neje, amelynek a töredékét sem tudná ő maga megcsinálni.
A férjed egy tahó. De ne panaszkodj, mert te választottad. Ha nem tetszik, válj el tőle.
1. Én nö vagyok, de tudok a fúróval meg hasonlókkal bánni, már elöfordult, hogy ezt-azt felszereltem.
2. Ennek ellenére ha megkérem a páromat, hogy szereljen fel valamit, akkor megteszi, ha nincs éppen más tényleg sürgös munkája.
3. Itt nem az a lényeg, hogy ki mit TUD megcsinálni, hanem hogy MIT NEM AKAR. A fö probléma nem a polc felfúrása, hanem kettötök kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!