Ez manapság jónak számít? Hova tartozom szerintetek? (lent)
szerintem is a középosztályba tartozol.
Hogy hogy lehet félmilliót keresni? Azt nem mondom, hogy egyszerű odáig feljutni a ranglétrán, de azért a lehetőség az többnyire adott. Ha nem is sok, de azért fut jópár nagyobb project az országban, a menedzsereket meg mindig megfizették.
Vagy így van, saját cég, saját vállalkozás. Leleményesség.
Pályakezdőként néhány ezer ft híján 200-at kapok kézhez. A főnököm fizetését csak tippelni tudom, de a két szinttel alatta levő kisfőnökök keresnek 7-800 körül. A főnököm szerintem másfél-két milliót kaphat kézhez, de ez tényleg csak becslés. Heti öt napot dolgozik, reggel nyolctól este 7-8-ig.
Viszont ő megmászta a ranglétrát, gyakornokként kezdett anno, 15 év alatt érte el ezt. Folyamatosan előléptették. Viszont hatalmas felelősség is van rajta. Egyszer számol félre valamit és másnap nincs munkája.
Hasonló pozícióban levő embert már rúgtak ki, mert a cég szerint szükséges lépést nem tett meg. Az évek alatt a gyakorlat azt bizonyította, hogy végül neki lett igaza - de azóta máshol dolgozik.
A férjem 350-400-at keres, benzint és a telefont fizetik neki. Szintén alulról kezdte. Szorgalmas volt, lehetett rá számítani. Nőtt a cég, őt pedig egyre feljebb léptették. Igaz, néhány évig rendszeres volt, hogy korán reggel bement és késő este ért haza,valamint nem illet meglepődnie, ha hajnalban csörgött a telefonja, hogy rohanjon, megoldandó helyzet van. Ilyenkor volt 10 perce inni egy kávét, megmosni az arcát, ruhát magára rántani és futott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!