Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez manapság jónak számít?...

Ez manapság jónak számít? Hova tartozom szerintetek? (lent)

Figyelt kérdés
Egyedülálló férfi vagyok, 120 ezer Ft-ot kapok kézhez a munkahelyemen. Van egy lakásom, ahol egyedül élek. Autóm és hitelem nincs. Tartozásom sincs senki felé. Megélek ennyi pénzből, bár ha több lenne az se lenne baj. Persze sokan még annyit sem keresnek. De vannak félmillión felül kereső ismerőseim is. Most akkor én minek számítok ma? Szegénynek, középosztálynak?
2012. okt. 4. 08:41
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
61%
Szegény nem vagy az biztos. Amíg tőled kérnek kölcsön és Te tudsz is adni. :)
2012. okt. 4. 09:50
 12/34 anonim ***** válasza:
17%

HOGY A PECSÁBA KERESHET FÉL MILLIÓ FELETT VALAKI?Komolyan,én még nem találkoztam ilyen emberrel.Annyira irreális ezt hallani.

Amúgy igen,csóró vagy kérdező.

2012. okt. 4. 09:53
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó!

Az én egyik rokonom pl. fél milla felett keres. Régen beosztott volt, ma már saját cége van. Okos, értelmes, kihasználta mindig a lehetőségeket amit az élet adott, keményen dolgozik minden nap, még hétvégén is.

2012. okt. 4. 10:00
 14/34 anonim ***** válasza:
81%

Hülyén hangzik, de én ilyen fizuval, tuti állással gazdagnak érezném magam! Megváltás lenne nem is kérnék többet az élettől anyagiak terén!

24/N

2012. okt. 4. 10:02
 15/34 anonim ***** válasza:
78%
Minden nézőpont kérdése. Én egyetemi végzettséggel is csak 98.000.-et keresek, pedig eszes, szorgalmas, lelkiismeretes ember vagyok. El sem tudom képzelni hogy lehet fél millát keresni havonta. A szüleim idegenforgalomban dolgoznak már 20 éve biztos, és kiszúrják a szemüket 70.000.-rel. És még nálunk is vannak rosszabbul élők. Úgyhogy kérdező, nincs okod panaszra szerintem. Elképesztő ez az ország!
2012. okt. 4. 10:15
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Párom anyja alig pár éve még 1 millát is hazavitt havonta...

Kérdező: nyugdj meg, én örülök, ha a minimálbért megkapom, sőt, ha lesz állásom. :D (no, nem panaszkodás, csak ne érezd magad azért rosszul, mert másnak jól megy a szekér!)

2012. okt. 4. 10:22
 17/34 anonim ***** válasza:
55%
Viccelsz??Te már magyarországon saját autóval,saját lakással jó móódunka számítasz!Nekem ennél több nem is kellene.Manapság egy hitel mentes autó és lakás az a kész főnyeremény.Hiába van 120 ezres fízetésed,de szabad vagy mint a madár és egy fillér tartozásod nincsen!Szerencsés vagy és erőssen a középosztályhoz tartozól magyarországi viszonylatban!
2012. okt. 4. 10:40
 18/34 anonim ***** válasza:
65%
Hiába keresel 120 ezret de nem kell kölcsönre költened!Most gondolj bele hogy sok ember ebből a pénzből még fízeti a hieleit is,ha találsze gy párt akkor ketten meg vígan éltek amíg meg nem haltok!De szerintem ebből egyedül is egész jól el lehet lenni.Nézzük a kaja kb 30 ezer egy hónapban,plusz a reszi is kb ennyi,még mindig marad 60 ezer ft-od amit arra költesz amit akarsz és akár félre is tehetsz,ebből már évente simán meg lehet annyit spórolni hogy elmegy az ember egy évben kétszer nyaralni!
2012. okt. 4. 10:43
 19/34 anonim ***** válasza:
65%
Köszi,hogy lepontoztatok nullára.Nekem hogy lehetne saját cégem?:P
2012. okt. 4. 10:44
 20/34 anonim ***** válasza:
77%
Egyedülállóként középosztály alsó rétege, de ha családod lenne, oda ez nagyon kevés.
2012. okt. 4. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!