Mi a véleményetek arról hogyha egy kislány az anyja nevét viseli?
Figyelt kérdés
Babát várunk a párommal, a 6. hónapban vagyok ikerterhességgel, ha hinni az ultrahangnak az egyik fiu, a másik kislány.
A párom konzervativ vidéki fiu, ezért szeretné ha a fia az ő nevét viselné (másrmint keresztnevét is), viszont tegnap viccesen felvetődött kérdés hogy mi lenne ha a lányom az én vezetéknevemet és keresztnevemet kapná.
Jogilag tudom hogy elintézhető a dolog, de kiváncsi vagyok, mi a véleményetek erről.
Előre is köszi mindenkinek. :)
2009. aug. 4. 16:31
31/32 anonim válasza:
Szerintem a Diána nagyon szép név : ) Azon nem gondolkoztál, hogy valami hasonló hangzású nevet válassz?
Pl. Dina, Ditta? : )
Tudom, hogy nem kérdezted, de lírom, nekem ezek a lánynevek tetszenek
Hanna
Rozi
Diána
Ditta
Dea
Zoé
Mira
Emese
Napsugár
Csenge
32/32 anonim válasza:
VEZETÉKNÉV OKÉS, LEGYEN A TIÉD, éljen a feminizmus, de ha a keresztneveteket a gyerekeitekre átruházzátok, szerintem a már egoismus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!