Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen az apám?

Miért ilyen az apám?

Figyelt kérdés
valamiért mostanában nagyon szemét velem és folyton (főleg mások előtt) becsmérel. Én a suliban teljesen jól teljesítek 5ös-4es vagyok mindenből de így is csak szíd hogy milyen hülye vagyok és hogy sokkal többet kéne tanulnom pedig van hogy reggel 7re megyek és fél4re érek haza+este 8ig tanulok. egyáltalán nem értékeli hogy mennyit dolgozom. Miért van ez?
2012. okt. 2. 19:36
 1/7 intrepid ***** válasza:
Kérdezzél rá, tulajdonképpen mit csináljál másképpen. Mozognod is kell, hogy működjön rendesen a szervezeted.
2012. okt. 2. 19:45
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Mert utál téged. Nem is csodálom.
2012. okt. 2. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem elégedett az életével, valami gondja van, nem boldog, és még viselkedni sem tanult meg, ezért ilyen.
2012. okt. 2. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
Allj elé és kérdezd meg, hogy mi a problémája, az is lehet, hogy rajtad vezeti le a dühét, amit nem te okoztál.
2012. okt. 2. 19:59
 5/7 A kérdező kommentje:
4. válaszoló: szerintem is ez lehet mert sokszor dühös és akkor valamiért mindíg az én nevem jut eszébe(öcsém a kis kedvence)
2012. okt. 2. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki, s meg fog kurni
2012. okt. 2. 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nekem is ilyen senkiházi terves fattyam lenne mint te én is állandóan becsmérelnélek.
2012. okt. 2. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!